onsdag 21. april 2010

Krusty´s vant Vestre Bærums Kåringen!

Da er jeg hjemme ifra en vellyket dag på Rudplassen! På veien innover var jeg igjennom både regn, sludd og snø, men da jeg kom fra strålte solen fra himmelen og alt var klart for åpning av russetiden på rudplassen!



Det var 10 busser totalt på kåringen og det var tidlig 3 busser som skilte seg ut. Yiamas, Buckle Up og Punchline stod oppstilt ved siden av hverandre og hadde en massiv lydrigg! Spesielt Yiamas og Buckle Up. Når de fyrte opp anlegget kunne man angre på at man ikke hadde ørepropper!



For anledningen så har jeg fått trykt opp Russebloggen t-skjorte. Resultet blei ganske bra også! Her er ett par bilder sammen med Tania fra Punchline/Krusty`s



På rudplassen i dag var det grilling, høy musikk og partyfactor 9! De fortjente vinnerne av Vestre Bærums Kåringen 2010 er Krusty´s, tidligere Punchline! Og her kommer noen bilder fra showet deres!











Det var ett forrykende show, med mange overraskelser, gode ideèr og enda bedre utførelser! Gratulerer! Skulle Russebloggen hatt en kåring, så hadde Krusty`s lett vunnet! Men det var flere busser som skapte stemning og alle de rundt 1000 som hadde møtt opp, fikk valuta for pengene. Selv om det var gratis!



Dette bildet er tatt fra taket på Krusty`s og viser folkemengden som samler seg rundt bussene. Dette er første gang jeg er med på en slik kåring, og det er helt enormt. Det må bare oppleves. Det kan ikke beskrives med ord!



Her er ett bilde fra taket til Krusty´s. Dette er DJ´-pulten som for anledning blei styrt av selveste DJ Bali, med DJ Smaaland ved sin side! De oppmøtte på rudplassen vet å sette pris på god musikk, og det gjorde de i dag også. Mens tonene blei blåst ut av de uttalige høyttallerne danset de oppmøtte som aldri før! Jeg takker for en flott dag, og russebloggen´s første dag ute blant Russ 2010!

Blogglisten

10 kommentarer:

  1. Jeg var der! Det var syyyykt! Gleder meg til jeg blir russ! Russ 2013<3

    SvarSlett
  2. dj bali er vill!!!! :)

    SvarSlett
  3. hva heter bussen med jbl vertec 4889 og nexo cd 18 sub?
    og er buckle up dekknavnet til cheezy?
    og hva heter yiamas nÅ?
    Hva slgs anlegg brukte buckle up og yiamas?

    SvarSlett
  4. Buckle Up er nå Cheezy ja, stemmer det. Og Yiamas er Colors!

    Anående annleggene så er jeg ikke helt sikker, men kan prøve å sjekke det opp:)

    SvarSlett
  5. man ser den bussen med vertec anlegget på bildet over som er tatt fra krusty's takk, og over folkemengden, ser ut som bussen har en lift bak bussen..

    takk for svar :)

    SvarSlett
    Svar
    1. 16m sakselift med dj-boot.

      Slett
  6. KRUSTYYYY'S !!!

    VESTRE BÆRUMBUSS 2010!!!!

    SvarSlett
  7. Bussen heter Smoke Jumpers, og hadde dekknavnet Hammertime!

    SvarSlett
  8. cheezy hadde 32 v-dosc og 40 sb-28 basser + 10 K1 soudsystems basser. Alt fra l`acustic! DET SMALT!

    SvarSlett
  9. Hvor kan man se hvem som kom på andre og tredje plass?? Evt hele listen?

    SvarSlett