mandag 26. april 2010

LØRDAG 1.MAI BRAKER DET LØS MED TELEMARKS STØRSTE RUSSETREFF!I samarbeid med mange av russestyrene i Telemark inviterer vi til Telemarks største russetreff på Kroa i Bø Lørdag 1.mai. Telemarkstreffet 2010, blir nummer fire i rekken av russetreff på Kroa i Bø, sier arangør Deniz Huseby Yabar. Det var Deniz selv som startet dette russetreffet for fire år siden, da han selv var russ.

Til det som kanskje er landets laveste billettpris for russetreff kan du oppleve en av dine livs fester. Det som har blitt omtalt som et av landets beste konsertscener vil forvandles til et sinnsykt partylokale. Russ fra alle kanter av fylket har allerede sikret seg billetter til tidenes russefest og det ser ut til å bli fullt hus på Kroa i Bø! Har du enda ikke kjøpt din billett er tiden inne nå, skyter Festsjef på Hjalmar Johansen vgs, Christina Bjørndalen Kvalheim inn!

Norges DJ-elite vil stå bak miksepulten og i den enorme scenenriggen plaserer vi et av landets kraftigste lasere som prikken over i`en! Norske Talenter semi-finalist og en av landets desidert beste fakirer, JULIO, skal ha et flammeshow uten sidestykke! Dyktige trubadurer tar frem gitaren og mikrofonen for å skape høy allsang-faktor og et par gale konferansierere sørger for underholdning og konkurranser på scenen. Det vil også bli matsalg på arrangementet, legger medarrangør Jørgen Snøås Gustavsen til.

Det er allerede solgt veldig mye billetter og alt ligger til rette for at russen skal få ett minne for livet! Og for første gang ser det ut som at Telemarkstreffet skal trekke fullt hus på Kroa i Bø. En annen ny ting for året er at vi har ett samarbeid med Stiftelsen Casa Olea. Dette er en veldedig organisasjon som hjelper gatebarn i Brasil. Stiftelsens hovedmål og å bidra til å beskytte barns rettigheter og levevilkår ved å hjelpe gatebarn bort fra Gata, sier pådriver og gründer for prosjektet, Nina Olea Hovemoen fra Brevik.


Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar