tirsdag 13. april 2010

Tenk på ørene dine i russefeiringa!


Det nærmer seg russefeiring, som det er all grunn til å glede seg til. Sola skinner i store deler av landet og alt ligger til rette for tidenes russefeiring! Men har noen lyst til å høre denne lyden resten av livet?


I Hørselshemmedes Landsforbunds Ungdom er de opptatt av at alle skal ha en fantastisk russefeiring, men fortsatt kunne høre noe når det kommer til muntlig eksamen. Og de vet at mange av russebussene har enorme lydanlegg som gir fet lyd – og som kan gå ut over hørselen. Tinnitus (øresus) er en irriterende hørselsskade som du lett kan forebygge med å bruke ørepropper.

Ta vare på hørselen din!

- Bruk ørepropper

- Ta pauser fra musikken

- Ikke stå for nær høytallerne

Som alltid i russefeiringa deler de ut gratis skumpropper på de store russetreffene. Og selv om du kanskje tenker at dette ikke kommer til å skje med deg, da må du tro om igjen! Dette kan skje hvem som helst og det er absolutt verdt å ta på seg noen ørepropper. Men for den som både vil høre musikken godt og passe på ørene sine, selger de i år også billige musikkpropper til ørene. Dere kan også bestille propper til hele bussen og spare 600 kroner!

Mer informasjon om disse finner du her: http://www.musikkpropper.no/epages/musikkpropper.sf


Blogglisten


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar