lørdag 10. april 2010

Tryvann - Ditt livs party


23-24. april sparkes russetiden igang med ditt livs party, fetere, større og villere enn noen sinne tidligere. Etter godt over 30 år er fortsatt Tryvann - Ditt Livs Party, et av årets viktigste happening for deg som er russ.

Tryvann har siden 1980 vært en stor del av feiringen for veldig mange russ. Den gangen var det ikke noe organisert treff sånn som det er idag og det var bare 3 treff i løpet av russtiden, mens det nå i senere år har ekpandert og endt opp med hele 5 kvelder fordelt på to helger og ett enkelttreff. Treffet har heller ikke bare vokst i antall festivaldager men også kraftig i antall besøkende, med hele 50,000 besøkende i 2009. Klarer vi å lage publikumsrekord i 2010!? Oppe på selve festivalområdet er det satt opp store bussringer, hvor bussene står sammen med en gjevn fordelig av busser som har leid lysanlegg og busser som har leid lydanlegg. En kjempe scene er også å finne med store nasjonale og internasjonale artister. I 2009 var vi stolte av å kunne presentere artister som Karpe Diem, Erik&Kriss, Dj Antoine og Xzibit, sistnevnte holdt også de offisielle kåringene på tryvann!!

Van`s er også godt representert på tryvann, med et eget stort område med plass til hele 700 vans. Mange vans velger derfor å komme til tryvann, nettop fordi van området er så dedikert. Bussområdet ligger litt unna vanland, noe som gjør det mulig for deg og bestemme hvor du vil feste.

Sikkerheten på Tryvann er av ypperste klasse. Med over 100 sikkerhetspersonell som til enhver tid går rundt for å passe på at det ikke skjer noe med deg og dine medruss, er Tryvann – Ditt Livs Party ett av de sikreste ungdomsarrangementene i Norge. Sikkerhetspersonellet passer også på at ingen klarer å snike seg inn ved å hoppe over gjerdet som går rundt hele Tryvann stadion. Utover dette er det også et eget sanitetskorps og sykestue på området og politiet er tilstede før, under og etter at arrangementene har funnet sted. For din sikkerhet, går det også forebyggende patruljevakter hele veien opp til festivalområdet.

Aggregatpark er noe som ble innført på tryvann i 2009, for å bedre brannsikkerheten og ikke minst sikkerheten rundt logistikken på treffet. Istedenfor at bussene tar med seg egne strømaggregater, leies det inn færre og større aggregater. De som trenger strøm, betaler en sum pr kveld for å leie strøm av aggregatet. Aggregatparken er også med på å gjøre festivalen mer miljøbevisst enn den allerede er.

For mer informasjon om priser, tider og artister, sjekke ut www.dittlivsparty.no

Blogglisten

1 kommentar:

  1. Er det noen som vet om det er mulig å kjøpe billetter i døra på tryvann? jeg vil ha dagspass, men fant bare for den 12. på nettet, og da kan jeg ikke :/

    SvarSlett