fredag 2. april 2010

Oppdatering fra Landstreffet i Stavanger!Responsen etter at årets line-up har blitt sluppet har vært overveldende. Positive tilbakemeldinger har fosset inn på fan pagen på Facebook, og pr mail. Tidenes line-up til et russetreff er et faktum og du kan glede deg til noen konserter som kommer til ta pusten fra de fleste.

Man kan oppleve mange konsert på Landstreffet, men Landstreffet er en total opplevelse som har mange andre ulike aktiviteter i tillegg til konsertene. I den anledningen har vi lagd en programfolder på 62 sider som omhandler alt som skjer på årets festival. Fra program oversikt for nå konsertene starter, til rutetabell for busser, info om ulike spisesteder, konkurranser, og bios om de ulike artistene.

I disse dager har vi vært rundt om på skoler og delt ut programfoldere og plakater til russestyrer og ulike hovedstyrer. Dersom din skole ikke har fått dette kan du sende en mail til skolekontakt@landstreff.no. Vi anbefaler at man venter til over påske for å se om dere har mottatt foldere og plakater da det også er sendt plakater og foldere direkte til skolen. Hør med administrasjonen første skoledag etter påske om hvorvidt deres russestyre har fått post tilsendt fra Landstreffet. Hvis dere ikke har mottatt foldere og plakater er det bare å sende oss en mail så sender vi enten i posten, eller kommer innom deres skole. Programfolderen er i lommeformat og passer perfekt til å ha i russebuksa når du er på Landstreffet for å følge med på hva som skjer, hvor det skjer, og når det skjer.


Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar