torsdag 22. april 2010

Viktig info om Landstreffet i Stavanger!

All russ som skal inn på Landstreffet må vise frem gyldig legitimasjon (bankkort, førerkort etc) og russebevis/skolelegitimasjon. Her aksepteres russebevis som er utstedt av lokale russestyrer/hovedstyrer, russelappen, eller de nye skolebevisene som er lagd i plastikk. Gratis russebevis som man får av ulike russeutstyr leverandører vil ikke bli godtatt, og det gjøres ingen unntak.

Før du går inn på festivalområdet må du gjennom en omfattende sikkerhetssjekk hvor du blir kroppsvisitert. Bagger/poser o.l blir gjennomgått, biler/busser blir gjennomgått og det er ikke lov å ha med seg uønskede gjenstander som glassflasker, kniver, balltre, spraybokser etc. På Landstreffet er det kun en ting som gjelder, din sikkerhet!

For at alle skal få en flott opplevelse på Landstreffet ber vi om at følgende retningslinjer følges:

Kongeparken er et lukket område kun for russ. Entrebeviset (armbåndet) må være festet på riktig måte under hele Landstreffet. Alle uten entrebevis vil bli politianmeldt, pålagt en bot på kr 1200,- og bortvist fra området.

Tapte entrebevis erstattes ikke.

Opphold på taket av busser, lastebiler eller van/bil er forbudt.

La ikke kjøretøyet stå på tomgang - husk faren for kullosforgiftning.

Når bil/buss er parkert så er den parkert til Landstreffet er over. Benytt deg av kollektiv transport.

Det er ikke lov å tenne bål eller bruke propangass til matlaging. Kjøp engangsgriller i butikken i Radio Lounge.

Det er ikke tillatt å ta med bagger/vesker inn i fornøyelses-parken eller på konsertene. Bruk oppbevaringen som er lokalisert på parkeringsplassen.

NB! Medbrakt alkohol kan kun nytes i russelandsbyen. Det er forbudt å ta med kniver, våpen, spraybokser, egg, mel, glassflasker o.l inn i parken og på alle konsertene.

Alle gjester på Landstreffet får påsatt et armbånd. Dette armbåndet må man til enhver tid ha rundt håndleddet. Dersom en ikke har armbånd påsatt vil en bli vist ut av området og politianmeldt.

23 tidligere suksessrike Landstreff, i tillegg til et stort sikkerhetsapparat er din garanti for en minnerik helg med positive opplevelser i Stavanger. På Landstreffet er det kun en ting som gjelder, DIN SIKKERHET!!!

KUN 2 uker igjen:)

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar