onsdag 28. april 2010

Sol, Vår og Russetid!

Landstreffet er ikke langt unna, og det er noen hektiske dager i Kongeparken om dagen. Mye skal være på plass når 11 000 russ inntar årets festival med storm 7. mai. Langrennsskiene er lagt på hylla, trugene ligger dypt gjemt i kjellern og våren har for alvor ankommet Kongeparken. Når sola titter frem slik den har gjort den siste tiden, så er det greit med en liten påminnelse på ting og tang som er greit å ha med seg når man inntar et snøfritt område selv om man kanskje ikke har kommet helt ut av vinterkomaen enda. Russ = vår, og det er til de grader vår på vestlandet og i Kongeparken om dagen.

Bildet over er av vårt beach område. I den anledningen er det greit å huske på et par ting man burde ha med seg når man ankommer Landstreffet og inntar vårt fete Beach område:

Huskeliste
1. Sandaler. Yes, sandaler. Why not? Null gjørme og ingen risiko for å få grus og stein mellom tærne. Sleng deg ned i solsengene og føl sanden mellom beina mens du sipper til en drink fra baren og Juicy's musikk strømmer ut av høytalerne.

2. Shorts. Tar vi været vi har hatt de siste ukene i betraktning, og satser på at sola titter frem på lik linje som den har gjort de siste årene så er shorts definitivt noe som passer bra. I tillegg så er det mulig å bade på stranden vår. Vi garanterer ikke for at vannet er det varmeste da det kommer rett fra elven som renner nedenfor, men du våkner definitivt:)

3. Strandhåndkle. Kapasiteten på solsengene er begrenset. Ta med deg et strandhåndkle og legg deg til rette på stranden.

4. Solkrem. Alltid greit å ha med og så risikerer du ikke å gå i ett med den røde russedressen.

5. Solbriller. Et must.

The Beach åpner fredag kl. 14:00. Club:LIVE ligger vegg i vegg med The Beach så start gjerne Landstreffet med å lytte til våre resident dj`s JUICY på stranda, eller få med deg et forrykende show fra Yogafire i Club:LIVE, det perfekte utgangspunkt for å kickstarte årets største høydepunkt i russetiden.

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar