onsdag 14. april 2010

Telemarkstreffet 2010, Ett minne for livet!
LØRDAG 1.MAI BRAKER DET LØS MED TELEMARKS STØRSTE RUSSETREFF!

I samarbeid med mange av russestyrene i Telemark inviterer vi til Telemarks største russetreff på Kroa i Bø Lørdag 1.mai, sier arangør Deniz Huseby Yabar.

Til det som kanskje er landets laveste billettpris for russetreff kan du oppleve en av dine livs fester. Det som har blitt omtalt som et av landets beste konsertscener vil forvandles til et sinnsykt partylokale. Russ fra alle kanter av fylket har allerede sikret seg billetter til tidenes russefest og det ser ut til å bli fullt hus på Kroa i Bø! Har du enda ikke kjøpt din billett er tiden inne nå, sier Festsjef på Hjalmar Johansen vgs, Christina Bjørndalen Kvalheim ivrig!

Norges DJ-elite blant russ vil stå bak miksepulten og i den enorme scenenriggen plaserer vi et av landets kraftigste lasere som prikken over i`en! Norske Talenter deltager og en av landets desidert beste fakirer, JULIO, skal ha et flammeshow uten sidestykke! Dyktige trubadurer tar frem gitaren og mikrofonen for å skape høy allsang-faktor og et par gale konferansierere sørger for underholdning og konkurranser på scenen, legger Deniz til.

Dato: lørdag 1.mai (ikke natt til første men 1.mai)
Sted: Kroa i Bø
Kl.19:30 - 02:30 (forbehold om endringer)
A
ldersgrense: 18år leg. plikt
Forhåndssalg: Kr.270 + avgift (et av landets laveste billettpriser for russetreff)

Billetter kan kjøpes fra vår nettside: www.telemarkstreffet.no


Representanter fra Russestyrene i Telemark!

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar