torsdag 8. april 2010

Maibilletten 2010!


Maibilletten.no ble stiftet i 2006 og har vært en stor aktør innen arrangementer for russen i Trondheim. De har jobbet i mange år for å få løftet kvaliteten på tilbudene til russen. Målsetningen har vært å få hele feiringen som en russefestival, noe som de har hatt stor suksess med. Følg med på denne siden, her vil vi oppdatere til enhver tid på programmet og hva som skjer før og under din feiring.

Artistene:

DDE - Trøndersk rock på sitt beste!!
"Rai Rai, Det går likar no, E6, Rompa mi + mange flere hits"

Cascada - Har vært lenge i bransjen har hatt nr. 1 hit siden 2004 Har vært en kjempe suksess på Lillehammer treffet i 2009. Og kommer for første gang i Trondheim under Maibilletten 2010! Dette er en konsert man ikke kan gå glipp av!

Vengaboys - Har for andre året Norges Turne, i år har vi vært så heldige å få booket disse. De har spilt på alle store russetreffene i Norge, og det kommer de å gjøre i år også =)

Günther – Har kjente hits som “tra la la”, “Ding Dong Song” fire viktige ting for Günther er Champagne, Glamour, Sex og Respekt! På turne stiller han alltid med sexy jenter som får de fleste til å “våkne”. Flere russ i ifjor kom med “bart” for å hylle denne artisten.

Dag Ingebrigtsen - Platedebuterte i 1977 med undergroundgruppa SUBWAY SUCK, og fikk sitt store gjennombrudd i THE KIDS med Hun er forelska i lærer¹n i 1980. I 1982 startet han gruppa TNT som også fikk stor internasjonal oppmerksomhet. Ingebrigtsen er også mannen bak juleshowet The Grønne Glitrende 3 & DAG som har herjet kongeriket hver jul siden 1986.

Fremmed Rase - Har stått på scenen omtrent annenhver helg de siste ti årene og fått svette folk i alle aldre til å pådra seg whiskeystemme og endorfinoverdose med kjente låta “Råne”. På kryss og tvers i hele landet har tre trege trøndere gitt full gass på alt fra barneskoler og fritidsklubber til landets storstuer, sirkustelt og festivalsteder.

Byz & Headline - Er en Sveriges mest ettertraktede partyartister med låtene som “Do you wanna fuck” & “Karatefylla”

Alex Moreno- En av europas mest ettertraktet deejay for tiden, har spilt på MTV, Pascha i Ibiza og ikke minst for Ministry of sound i 2009! Denne karen vet hvordan man lager god stemning og full takeoff!!

Sikre deg inngang til Norgest lengste Russefestival idag!

Link til billettservice

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar