tirsdag 20. april 2010

Askefaste Artister?


Ja, det er dessverre en del artister som sitter «askefast» som det nå så fint heter. Heldigvis gjelder ikke dette mange av VÅRE bookinger til helgens Tryvannstreff, og de det gjelder - ja de reiser vi med BIL og henter! Alt for at artistene og russen skal få den opplevelsen de venter på.

Som en liten teaser før det smeller, får dere en update på helgens godsaker. Dere med billetter har god grunn til å glede dere! Det er DJ’ene som regjerer åpningshelgen på Tryvann – Ditt Livs Party, og vi kan garantere høy partyfaktor og god stemning begge kveldene.

Spencer & Hill


Etter å ha sluppet 23 egne singler, og en haug med überfreshe remix-singler av artister som Bob Sinclair, R.I.O, Franky Goes To Hollywood, Moby og Cascada bare for å nevne noen, har S&H regjert på den europeiske klubbscenen i mange år allerede. Nå er de klare for Tryvann!

John Moss

John Moss er kjent fra steder som La Belle, Hemsen, Quart samt Ibiza, London osv. og har spilt med store navn som bl.a. «Dimitri from Paris», Bob Sinclair og mange andre. Som en av skandinavias beste electro house DJ’s, vil DJ John Moss varme opp eller avslutte festen hver kveld på toppen av Oslo.

Magnus Lauritzen

Magnus Lauritzen er et ungt talent innen elektronisk musikk, både som artist/DJ og produsent. Denne DJ’en skal underholde deg både fredag og lørdag, så sørg for å få med deg showet!

Thomas Nellson

Med en unik evne til å mixe electro-/ tech-/ progressive-house og andre ulike typer house-musikk, er lofotværingen helt klart riktig materiell til Ditt Livs Party! Sammen med HotShot (Morten) startet han produsentnavnet «Hotshot&Nellson», og sammen ga de ut hitene «Northern Dreams», «After the sun», «Catch you» og «Blown away».

Ikke hørt de? Sjekk de ut her: http://www.myspace.com/thomasnilsen

Hooga Troopers

ROK har fulgt Hooga Troopers med spenning de siste årene, og de skuffer på ingen måte når de debuterer med sitt første album «Hooga Island». Dette er et vanvittig fengende, variert og happy album du ikke kan gå høsten i møte uten! Selv har de uttalt at de lager hiphop med «soul flavour, men er også inspirert av flere andre sjangre. Med andre ord; det spiller det de føler! Dersom du fortsatt er usikker på hva dette innebærer, så er det bare å ta turen opp til taket av Oslo på fredag og la musikken ta seg av resten!

Martin Danielle

I en alder av kun 22 år har Martin Danielle allerede etablert seg som en respektert dj og produsent,
Martin er mest kjent for sine funky beats og hans måte å mikse det klassiske med det nyeste innen house.

I følge han selv er Tryvann den mest ekstreme opplevelsen så langt, hvor han delte platespillere med verdenskjente David Guetta, Fedde Le Grande og Sandy Riviera. Vi har gleden av å ha han hos oss i år igjen, og vi vet at også årets russekull kommer til å ta av til DJ Martin Danielle!

Dave Darell

Den tyske DJ/produsenten slo for alvor igjennom med sin remix av filmusikken til «Pirates Of The Caribbean» og sangen «Black Pearl» en låt som gikk igjen og igjen i russetiden 2009. Etter å først ha slått seg opp som produsent, har Dave Darell de siste årene virkelig gjort det stort. Med låtene «Children», «Freeloader» og siste singelen «Silver Surfer» hersker det liten tvil om at Dave Darell har en stor karriere innenfor dansbar musikk.


Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar