mandag 12. april 2010

ÅRETS RUSSELÅT 2010: STAMP ON THE GROUND

Årets Russ har med klar margin stemt frem ItaloBrothers og låten ”Stamp On The Ground” som Årets Russelåt. Seieren var overlegen i det hele 38% av stemmene gikk til de tyske gutta. Årets russ har mye å glede seg til da ItaloBrothers kommer både på Tryvann og Østlandstreffet.

Det tyske danceprosjektet, med stor europeisk suksess, ItaloBrothers, gjør sin første opptreden for årets russ på Østlandstreffet i Strømstad 23. april. ItaloBrothers kommer også til Tryvann 7. mai. Så låten ”Stamp on the Ground” vil sette nok sitt preg gjennom hele russetiden 2010.

Zachi og Matze begynte allerede i 2003 å leke sammen for å lage musikk. Det tok to år før første singelen ”The Moon” var ute. Året etter kom ”Colours Of The Rainbow” som også er en knallsterk dancelåt. Senere dette året ga de ut ”Counting Down The Days” som førte til deres store europeiske gjennombrudd.

Mens ItaloBrothers i 2008 og 2009 har turnert rundt i hele Europa, har de ikke tatt ordentlig av i Norge før i fjor da ”Stamp On The Ground” havnet på dj-pultene rundt om i landet.

Det var rekorddeltagelse på årets avstemning på Russ.no i år. Hele 31169 stemmer kom inn og her er fullstendig resultatliste:

1 ItaloBrothers - Stamp On The Ground - 38%

2 Manian – Ravers In The UK – 26%

3 East Clubbers – Sexasty – 19%

4 Lars Valuar – Rett Opp Og Ned – 18%

Dette er rekkefølgen på lptene som ikke kom til siste finalerunde:

5 David Guetta Feat. Kid Cudi - Memories

6 ItaloBrothers - Love is on fire

7 Edward Maya - Stereo Love

8 David Guetta Feat. Akon- Sexy bitch

9 Black Eyed Peas - I gotta feeling

10 Ke$ah - TiK ToK

11 Lady Gaga - Bad Romance

12 Pitbull - I know You Want Me

Blogglisten

2 kommentarer:

  1. ¨hvorfor kaller dere det årets russelåt når den var hit i fjor???

    SvarSlett
  2. Fordi den er blitt kåret til Årets Russelåt av de som er russ i år. Det har vært en avstemming og den ble vinneren! En russelåt trenger ikke å være helt ny.

    SvarSlett