onsdag 9. mars 2011

Til minne om Maren Sofie

Mangler du billett? For en tid tilbake ble vi i Landstreffet kontaktet av noen foreldre som opplevde det verste som kan skje. Datteren deres ble drept i en bilulykke.
Maren Sofie hadde kjøpt billett til Landstreffet i Stavanger, og nå ønsker moren og faren å auksjonere bort billetten. Pengene vil i sin helhet gå til Trygg Trafikks arbeid med opplysningsarbeid om trafikksikkerhet blant ungdom og russ.

Les brevet fra foreldrene her:

Til minne om Maren Sofie

Som så mange andre russ, var Landstreffet i Stavanger 6.-8. mai 2011 det store russearrangementet vår datter gledet seg aller, aller mest til.
Hvordan russebilen skulle se ut, hva de skulle ha på seg osv var nøye planlagt.
Så fort de første billettene ble lagt ut i mai 2010, og over et år før hun selv skulle være russ var hun og bestevenninnen overlykkelige for at de hadde klart å sikre seg billetter til dette arrangementet.
Maren får dessverre aldri opplevd dette.
Lørdag 17. juli omkom hun i en trafikkulykke på vei hjem fra hyttetur på Norefjell med kjæresten.
Familie og venner sitter tilbake med en bunnløs sorg, men også med et stort ønske om å ta vare på alle gode minner og hedre Marens minne.

Vi har hørt at det er mange som ikke har fått tak i billetter til dette russetreffet, så da vi fant billetten på rommet til Maren kontaktet vi Landstreff 2011 med spørsmål om hva vi kunne gjøre med den. En fantastisk hyggelig og behjelpelig person foreslo at vi kunne auksjonere den bort til inntekt for en god sak, og at de kunne være behjelpelig med dette. Han opplyste også at de ville oppgradere billetten til ”jubileumsbillett”.
Vi er evig takknemmelig for det, og håper det skal være med på å gjøre billetten ekstra attraktiv å by på.

I samråd med Marens venner har vi bestemt at sluttsummen på auksjonen i sin helhet skal gå til Trygg Trafikk sitt arbeid med forebygging og opplysningsarbeid som blant annet er rettet mot ungdom og russ.
Vi ønsker alle russ 2011 en fantastisk og minnerik russefeiring, og håper at dere som skal på Landstreff 2011 også vil merke at verdens vakreste engel er blant dere.

Hvil i fred, kjære Maren Sofie
http://www.facebook.com/group.php?gid=104065309646698

Hilsen Maren Sofies mamma og pappa
Hilde og Lars

Landstreffet i Stavanger:
Auksjonen vil foregå fra 9. mars, klokken 12.00 til onsdag 23. mars, klokken 12.00.

Vi oppgraderer billetten til Jubileumsbillett, verdi 2270 kroner. Billetten inkluderer festivalgenser med årets line up, Landstreff-sekk med ørepropper og masse annet godis, samt at man får tilgang til årets nyhet LS:Refresh, hvor det vil være dusjer, skikkelig toaletter og en egen velværeavdeling med med stylister.

For å by på billetten, klikk deg inn her.

Tekst hentet fra : www.landstreffet.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar