fredag 18. mars 2011

Telemarkstreffet 2011, større enn noen gang tidligere!

Telemarkstreffet 2010 ble UTSOLGT - nå er det russ 2011 som står for tur! Gå ikke glipp av et av landets raskest voksende russetreff!TELEMARKS STØRSTE RUSSETREFF!
FREDAG 29.APRIL, KLOSTERØYA, SKIEN SENTRUM

Telemarkstreffet samler hvert år russ fra hele sør/øst-Norge til Telemark for èn kveld som skal huskes for resten av livet! Siden oppstarten i 2007 har tusenvis av russ fått uforglemmelige minner og nå er det russ 2011 som kan vente seg en kveld helt utenom det vanlige! Telemarkstreffet feirer i år sitt 5års jubileum og treffet blir i år lagt til Klosterøya, midt i Skien sentrum!

Vi har bekreftet at det kommer russ fra ALLE skolene i Telemark , Norges råeste DJ kommer, det blir live musikk, konkurranser, kåringer, et unikt sceneshow,flammeshow med et av landets beste fakirer og mange overraskelser!

Praktisk Info:

Parkering:

På Klosterøya har vi stor parkering med god plass til alle russebiler. Parkeringen åpner Fredag 29.april 17.00. Vi har også mulighet for overnatting på parkeringen. For de bilene som skal stå over natten kommer det en parkeringsavgift på 200,- For dem som skal kjøre hjem igjen samem kveld er parkeringen gratis. Alle bilene må være borte fra parkeringen 13.00 Lørdag 30.april.

Parkeringsområde vil være bevoktet av vakter under hele arrangementet. Det vil også være egne toaletter på parkeingen for dem som overnatter.

Vi kommer også til å ha egne vanringer. Her vil vi sette opp 4-5 vans i ring hvor man kan vise hva anlegget er godt for osv. Ønsker din van og stå i en vanring, send mail til: jorgen@telemarkstreffet.no

Billettsalg:

Aldri tidligere har det vært solgt så mange billetter til Telemarkstreffet. Dette kommer til å bli historisk og tidenes beste russetreff i Telemark. Billettene går fort unna og vi reiser i disse dager rundt på skolene for å selge billetter. Har du noen venner som ikke har skaffet seg billett, er det mulighet for å gjøre det via vår nettside: www.telemarkstreffet.no. Men vær rask, det vil bli utsolgt!

Ordinær billett: 530,- + avgift

V.I.P billett: 750,- + avgift (OBS! Kun 50 billetter igjen)

VIP billett gir:
- Egen inngang til arrangementet
- Egen bar med bedre priser
- Eget VIP område nær scenen
- Egne toaletter
- Kortere køer
- Laidback atmosfære og sitteplasser
- Overraskelser

Har du allerede kjøpt vanlig billett kan du oppgradere til VIP med å betale mellomlegget. Send en epost til post@telemarkstreffet.no med "Oppgrader til VIP" i emnefeltet.

Kåringer:

For første gang i Telemarkstreffets historie vil det bli arrangert kåringer. Dette er Telemarks offisielle kåringer og det er her dere vil finne ut hvem som har lagd den sykeste russebilen! Vi har flere forskjellige kategorier som skal kåres, og det er nå åpent for å melde seg på.

P.S: Det er gratis å være med på kåringene!

Vi kårer:

- Årets Van
- Årets Interiør
- årets Lydrigg
- Årets russefoto

Følg Telemarkstreffet, et minne for livet på facebook!

Og på russ.no!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar