lørdag 19. mars 2011

Garantert årets russe-app!GeoFriends er en genial app som blir lansert om kort tid. Den blir lansert i første halvdel av april så følg med. For å være sikker på å bli en av de første til å ta i bruk app`en kan du allerede nå registrere deg på hjemmesiden deres slik at du får beskjed når den lanseres!

GeoFriens er kort fortalt, finn nye eller gamle venner rundt deg med felles interresser.

Man oppretter en profil og krysser av/ skriver inn sine interresser og boom du er igang, i tilegg kan du ha egne grupper hemmlige eller ikke.


Eks så kan du ha din egen russebuss med alle på bussen i gruppen, lurer du på hvor de andre er kan du trykke og de kommer opp i kartet eksakt hvor de er.

Man kan sende meldinger til hverandre og til alle i gruppen samtidig, du kan søke på bare kompiser, grupper, ukjente, kjente eller alle samtidig.

La oss ta noen eksempler:


Du er russ, ute og ruller, hvor er resten folket musikken dundrer på i bussen og du er keen på å finne andre russ, på geofriends kan du gå inn å søke opp andre russ i nærheten, trykke på de du ser og sende en dirkete melding.

Halla er det bra liv hos dere?

Eller du er på tryvann og keen på å finne de andre på bussen, trykk på gruppa og søk opp alle, da ser man hvor resten av gjengen er.


La oss si du er på ferie med familien og kjeder deg i spania, slå på geofriends så kan du søke opp andre fra Norge eller noe annet i nærheten.


Eller du er fotballfan og keen på å finne andre i nærheten som liker stabæk når du er i Bergen alene. Send de en melding så slipper man å se kampen alene.


Kanskje du er på byen og vil treffe noen fra det andre kjønn, ved å bruke geofriends kan du enkelt finne den som har flest like interesser som deg å se hvor de er, send en melding, halla ser du liker robyn, stabæk, russ og ipad, det gjør jeg også keen på å ta en pils, du ser hvor jeg står ;)


Er du student og ikke kjenner noen i den nye byen du har flyttet til er det enkelt å finne andre du kjenner, eller vil bli kjent med rundt deg.


kanskje du vil treffe noen som har gått på samme skole når du var mindre, meld deg inn i gruppen og du finner de på kartet.


Hele poenget med geofriends er å lage en app som gjør at du med egen profil og interesser kan lage deg et lite samfunn hvor man hele tiden kan oppdatere hvor folket er, eller finne nye rundt seg som man vil bli kjent med.


"Revolusjonerende app. Kommer garantert til å bli årets russe-app"
Jarand Landmark, Russepresident 2011

Gå til hjemmesiden dere her og registrer deg i dag for å være den første som får app`en!

1 kommentar: