onsdag 30. mars 2011

Landstreffbillett gav 11.000 til inntekt for Trygg Trafikk!


Vår kjære datters billett til russearrangementet ”Landstreff 2011 i Stavanger” ble auksjonert bort til et veldedig formål siden vi mistet henne i en forferdelig trafikkulykke sist sommer.

Hun kjøpte den for 1.500,- for over ett år siden, og gledet seg stort.

Det var stor aktivitet på budene den siste dagen av auksjonen, og siste bud endte på fantastiske 11.000,-. Det var Landstreff 2011 som selv hadde et sterkt ønske om å kunne gi 11.000,- til Trygg trafikk. Til tross for høyeste bud, valgte de likevel å gi billetten med hotellopphold i to dager og fri skyttelbuss frem og tilbake til arrangementet til personen som hadde nest høyeste bud. Hun ble nok veldig glad, siden hun selv var villig til å gi hele 10.500,-.

Vi er overveldet over responsen på auksjonen, og er evig takknemmelig for Andrew Watson (andrew@lund-gruppen.no) i Landstreff 2011 sitt arbeid med auksjonen og for deres støtte til Trygg trafikk, og ikke minst for å ha gledet en russ med gratis billett og hotellopphold.

Vi skulle så gjerne sendt Maren av gårde i russedress, spent og forventningsfull, men er glad for at Therese fra Egersund nå kan få glede seg til dette arrangementet. Hun har lovet å sende oss bilder!

http://www.qxl.no/pris/alt-det-andre/veldedighet/jubileumsbillett-til-landstreffet-i-stavanger-2011/v/an637706528/

1 kommentar: