lørdag 12. mars 2011

Årets line-up til Landstreffet er klar!

Etter måneder med venting, hvisking i gangene og tripping på kontoret, er det endelig klart for å presentere Landstreff Stavanger 2011 i sin helhet. Programfoldere er trykket, plakatene er klare, og ikke minst så er 29 internasjonale og nasjonale artister KLARE for å underholde russen 6.-8.mai!

Landstreffet 2011 er det mest omfattende Landstreffet til dags dato med rekordmange aktiviteter og nyheter, og det er duket for en legendarisk feiring av det 25. Landstreffet i Stavanger! Som Norges største musikkfestival for 18-19 åringer legger vi selvfølgelig stor vekt på artistene, og det er med enorm stolthet at vi i dag presenterer en lang rekke velkjente navn innen musikkverden, med store internasjonale og nasjonale headlinere innen hiphop, rock og pop, i tillegg til at vi fyller bussringene med noen av klodens og universets mest ettertraktede DJ´s!

Vi har også et rekordstort mattilbud i år, vi har et splitter nytt utendørs Amfi, og en flunkende ny iPhone app som vil bli tilgjengelig for gratis nedlasning.

Det er mye å glede seg til på årets arrangement, vi lanserer artister med lang tradisjon på Landstreffet, andre som er nye hos oss - men som alle kjenner fra før, og ikke minst krydrer vi hele programmet med noen saftige nykommere!

Totalt 29 artister kommer på Landstreff Stavanger 2011:

ROBYN (SE)

LUDACRIS (US)

KAIZERS ORCHESTRA

BUSTA RHYMES (US)

BIGBANG

BOB SINCLAR (FR)

LAIDBACK LUKE (NL)

CHUCKIE (NL)

MARTIN SOLVEIG (FR)

STEVE AOKI (US)

KASKADE (US)

KARPE DIEM

JOHN OLAV NILSEN & GJENGEN

PORTER ROBINSON (US)

CONGOROCK (IT)

POSTGIROBYGGET

MADCON

KVELERTAK

PABLO FRANCISCO (US)

DJ EARWORM (US)

DJ ROSS ONE (US)

MAGNET

LUKESTAR

YOGA FIRE

JUICY

LIDOLIDO

HARRYS GYM

TÔG

DUNDERBEIST

Her er det mye å glede seg til! Er du en av de heldige som har billett til det eneste russetreffet som er utsolgt hvert eneste år? Lås den inn i safen og pass godt på nøkkelen. LS2011 vil du IKKE gå glipp av.

Vi sees på Landstreffet i Stavanger i mai!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar