mandag 21. mars 2011

Retro 2011 ---> Blue Magic 2011!Det har vært noen uforglemmelige tider som Retro 2011, men nå er tiden inne for å forlate 80-tallet. Vi går nå over til det som vil bli husket som årets mest hissige konsept.

Vi går herved inn i 60-tallet, Frank Lucas tar over New Yorks gater ved noe så enkelt som å selge det beste produktet. Vi hedrer tidenes mest innbringende produkt og mannen bak suksessen. Selvfølgelig er det snakk om det beste produktet (bussen) samfunnet har å by på, heroinen som satte en helt ny standard på markedet: BLUE MAGIC.

Som de fleste andre pengekåte og maktsyke gangstere, drikker vi som regel brun sprit som er eldre enn besteforeldrene dine og byr på sigar ved spesielle anledninger. Som for eksempel på TRYVANN og LANDSTREFF STAVANGER.

De kalkulerende, hjerteløse og kyniske dopkongene på BLUE MAGIC befinner seg ikke på dypt vann, heller ikke på kjøkkenet eller på en trist og forlatt rorbu, men i den mest sexy og elegante penthousen du kan forestille deg. Der vi troner øverst på Manhattans skyline ser vi ikke noe behov for å få neglene skitne ved å gjøre møkkajobber lengre, vi lener oss nå tilbake og lar produktet prate for seg selv.

I det du setter foten i penthousen vår vil du fort kjenne på pulsen og dine svette hender at dere egentlig burde jobbet mere på deres egen buss. Med globusbar og humidor blir du velkommet inn i stuen vår med tilbud som blant annet en cigar eller årgangs whiskey.

Vi har da heller ikke noe behov for en gentlemans club, i og med at den sykeste festen skjer i vårt Penthouse.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar