mandag 21. mars 2011

Oppegårdbuss 2012 ute med dekknavn: Smiths venner 2012!


Sent ute? Oppegård guttene sitt første innstøt i russeverden, og de gjør det såklart med stil ; )

Guttene i Smiths venner har vært bekymret for 2011 som russeår fra Oppegård sin side. Grunnet denne frykt for skuffelse og tap, har de valgt å slippe sitt første dekknavn, for å opprettholde Oppegårds tradisjon og arv. Mange tenker nok at det er ganske tidlig, men guttene følte at det var på sin plass. Samtidig velger de en ny spennende vei hvor de har bestemt seg for å ha to dekknavn for å kunne tilfredsstille Oppegård. De har også lagt merke til at dette ikke er blitt tatt veldig godt imot hos 2011 russen, men med litt selvironi og humor ordner det seg.

Det hele er basert på bussjefens navn og vil følge de en lang vei helt frem til dekknavn slippes. Ikke nok med at guttene kun slipper et navn, men de bladde også opp mer enn hundre lapper for både klær, låt og logo for å gjøre det hele litt mer seriøst. Blant annet med låt fra Noah Oldfield & Snæss Project.

The Snæss Project


Som sagt føler de at standarden blant 2011 bussen fra Oppegård vgs ikke er på sitt beste i år og vil med det slippe dette slik at kanskje noen utenfor Oppegård sine kretser legger merke til skolen og bussene. Planen var å ha med et par ord om både Hydropolis og Retro i låten, men de ville ikke skitne til sangen med sjøgress og 80-talls tunes.

«Smiths Venner» gir dere et innblikk i guttenes liv, deres vei frem mot historiens kanskje mest gjennomførte russetid, en mulighet til å følge de på sin vei og lar dere bli en del av Smiths Venner.

Mange lurer sikkert på hva slags doning/buss de har anskaffet seg. Til guttenes fornøyelse og deres beundring har de gått for en stor en. Norges største faktisk. Bussen er en av typen Scania N113 CLB 1990 modell og er Norges største med flest sidestilte seter – hele 32 + sjåfør, dør på midten, hengerfeste godkjent for 3,5 tonn og stålrigg godkjent for 1,5 tonn.

Ta en tur innom facebook gruppen!

Tilbake i Oppegård på russ.no


5 kommentarer:

 1. Haha, det ble ikke akkurat godt tatt i mot, oppegård russen har fått en blodharry og utrolig flaut rykte i Oslo. Tror bare oppegård russen 92, 93 og 94 er flaue over "Smiths Venner".
  At de skal være så keege og fete, er jo bare flaut når de tar bilde utenfor brun og blid.

  men men, stå på gutter

  SvarSlett
 2. haha, jævlig lættis bare, gleder meg til å se folk le av dere på russetreffene. btw sangen deres sugde ;)

  SvarSlett
 3. "Tror bare oppegård russen 92, 93 og 94 er flaue over "Smiths Venner"." tviler ikke på at 95 og 96 er flaue også! neida, stå på jenter!

  SvarSlett