onsdag 26. mai 2010

Tjen ekstra penger til din tid som RUSS!Tiden er nå kommet for at dere som er født i 92/93 skal være RUSS. Det kan fremdeles virke som en evighet til det endelig skal bli deres tur til å ikle dere de fargerike draktene, feire slutt på 13 års skolegang og kunne si; Jeg er russ! Men det kan være lurt å være tidlig ute med å få inn penger til både fremkomstmiddel og den fire uker lange russefeiringen. Når det gjelder tidligere russ så viser det seg at det lønner seg å være tidlig ute. Både når det gjelder sponsing og muligheter for å tjene penger selv ved å gjøre en innsats.

Jeg har satt meg ned å undersøkt markedet litt og kommet frem til noen internettsider hvor dere man kan tjene noen tusenlapper ved å være med på dugnad, eller selge ting. De fleste har nok vært med på dette før og husker hvor kjedelig det var å selge lodd for håndball, fotball eller musikkorps. Selge kaker for å finansiere turen med hvite busser til Polen osv. Men nå er tiden kommet for at dere skal bli russ, og da vil jeg tippe motivasjonen er litt større for å få inn noen letttjente penger.

Her kommer en liste med internettsider som kan være verdt å ta en titt på:

Her har dere i allefall noen interessante og seriøse tilbud. Det er mange der ute som vet og utnytte russen, så jeg anbefaler dere å være kritiske når dere skal velge hva dere vil tjene penger på. Ikke ta all for god fisk og gjør litt research før dere takker ja til en jobb. En annen inntekt for dere som russ er jo sponsorer. Dette er en utrolig viktig inntekt for dere, samtidig som den krever lite arbeid. Mitt tips til dere som russ er å være tidlig ute, være blide og å være takknemmelige for alt dere får. Her er det bare å druse på. Alt hjelper! Skulle dere ha noen flere gode tips som jeg har glemt, så blir både jeg og deres med-russ takknemmelig hvis du legger igjen en kommentar. Til slutt vil jeg ønske alle RUSS lykke til, og måtte dere få en deilig russetid!

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar