onsdag 12. mai 2010

Hellerudsletta avlyst!

ROK melder på sin nettside www.russefestivalen.no at russetreffet på Hellerud 14. og 15. mai er avlyst. Klikk deg videre og les hva andre skriver om saken og hva som ROK hadde lagt ut av info på nettsiden i dag tidlig.

I Dagbladet i dag uttaler arrangementsansvarlig Gitte Gotteberg fra arrangøren ROK at avslysningen skyldes stjålne biletter og risikoen for smittefare for hjernehinnebetennelse.

I dagens Romerikes Blad skriver at Folkehelseinstituttet så ingen grunn til avlyse arrangementet og mener hvis ROK bruker dette som er forklaring for avlysningen er det noe man ikke stiller seg bak.

ROK forteller videre i Dagbladet at alle får igjen pengene sine og at nærmere informasjon legges ut på hjemmesiden i løpet av onsdagen.

Dette er hentet fra ROK sin nettside for Hellerudtreffet: www.russefestivalen.no

"Russetreffet på Hellerudsletta er dessverre avlyst. For informasjon om refusjon av billetter, kontakt ROK på: telefon 23 68 12 00, mail post@rok.as eller ROK AS, Hoffsveien 21/23, 0275 Oslo.

Vi beklager det inntrufne for all russ som har gledet seg til treffet! Mer informasjon kommer. Hellerudsletta-billetten kan brukes på Tryvann 12. mai, og differansen blir i så tilfelle overført til konto."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar