onsdag 5. mai 2010

Festival-tips

Vi håper selvfølgelig at det blir tropesommer under Landstreffet, men siden festivalen er i begynnelsen av mai er det greit å ta noen forbehold.

Er man tørr og varm er det lettere og kose seg på festival. Om det er varmt og godt på dagen, blir det fort kaldt på kvelden. Så husk å ta med klær til begge anledninger. Godt tøy i tilfelle regnvær er også å anbefale, selv om det finnes mange steder hvor man kan oppholde seg dersom værgudene ikke skulle være med oss.

Russetiden er en periode hvor de fleste fester mer enn vanlig, og er veldig aktive. Det er derfor veldig viktig å få i seg nok mat og drikke. Vi snakker ikke om alkohol, men om VANN! Vi har satt opp drikkestasjoner flere steder på festivalområdet, og vi har et stort utvalg av matutsalg og spisesteder.

Husk at det er lov å ta litt pauser. Pass på deg selv og vennen dine, slik at du kan få med deg hele festivalen, og ikke minst resten av russetiden!

Er det første gang du er på festival?

De mest ivrige står gjerne foran på konsertene, og det kan til tider bli litt press slik at man ikke nødvendigvis får med seg det man er der for, nemlig konserten. Opplever du at det blir for varmt eller for mye press kan du signalisere til våre konsertvakter så hjelper de deg slik at du kan stå et sted hvor det er litt roligere.

Med 11 000 russ på ett og samme sted, men nesten like klær, kan det fort bli en utfordring å finne igjen vennene dine. Selv om du sikkert kommer til å få mange nye venner er det greit å avtale et møtested slik at det er enkelt å treffes igjen.

De fleste som kommer på Landstreffet kommer i enten russebuss eller russebil. Ta dere god tid på reisen, og sørg for at sjåføren har fått tilstrekkelig med hvile før dere kjører, og stopp gjerne med jevne mellomrom for å trekke frisk luft.

KUN FÅ DAGER IGJEN:)

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar