søndag 30. mai 2010

Tid for valg av russestyrer!Årets russetid er nettopp ferdig og det er fremdeles lang tid til neste års russetid. Men selv om det er lenge til selve russetiden er det mye som skjer i mellomtiden. Og noe av det viktigste dere som er russ 2011 må gjøre er å sette sammen ett russestyre på skolen deres.

Hver videregående skole skal ha sitt eget russestyret. Oppgavene til russestyret er blant annet og arrangere russekroer, sette opp russerevy, lage russeavis, ha kontakt med ROK, og generelt holde styr på alt som skal skje frem mot, og i russetiden!

Hvis dere ikke allerede har satt sammen ett russestyret vil jeg anbefale og gjøre dette så fort som mulig. Enten før sommerferien om dere har mulighet, eller rett etter sommerferien. Jo tidligere dere kommer igang jo bedre blir russefeiringen!

Mange tenker kanskje at dette er for mye arbeid og at noen andre kan ta seg av dette. Men om du gleder deg til russetia og ønsker og kunne påvirke den mest mulig vil jeg absolutt anbefale deg å prøve å bli med i russestyret på skolen din. Du får utrolig mye god erfaring, kanskje noen nye venner, reduserte priser på russeklær, og ikke minst du får all info du trenger om russetid først!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar