mandag 3. mai 2010

Telemarkstreffet 2010!

Russen var klare, sola skinte, billettene var utsolgt, Dj Smaaland fyllte år og alt lå til rette for en uforglemmelig kveld på Kroa i Bø. Og slik ble det!

I 19-tiden rullet de første russebilene ned på parkeringsplassen utenfor Kroa i Bø og videre strømmet det på med biler i ett kjør til parkeringen var fyllt opp. Musikken blåste ut fra annlegget og allerede nå var det ingen tvil om at dette kom til å bli den beste kvelden i Telemarkstreffets historie!Her er de første bilene kommet til parkeringen, og straks var den fyllt opp med feststemt russ fra hele Telemark ++.Dans, Dans, Dans oppå bilen. Da skumringen intraff og mørket nærmet seg, var det fremdeles parkeringen som var det mest populære stedet og oppholde seg. Russen drakk, danset og stiftet nye bekjentskaper rundt om, og det var lett å se at alle koste seg!Samtidig som russen koste seg ute på parkeringen, satt artistene backstage og gjorde seg klare for å underholde årets feststemte russ. Som nevnt tidligere hadde DJ Smaaland bursdag 1.mai og arrangørene av Telemarkstreffet hadde derfor kjøpt inn en bursdagskake som ble satt stor pris på! Nå var det snart klart for å starte showet!

DJ Bali som vant Tryvann DJ-Battle i 2009 startet showet på Telemarkstreffet. Med sine DJ-skills fikk han fart på dansegulvet og russen som tidligere hadde oppholdt seg mest på parkeringen begynte å trekke inn i lokale og i løpet av en halvtime var dansegulvet fullt av russ.
Herifra og ut gikk det slag i slag. Fakiren Julio som var med i semifinalen i Norske Talenter på fredagen, tok Telemarkstreffet med storm og holdt ett show som kan imponere de fleste! Deretter fulgte partybandet The Oj´s opp med en rekke allsang-sanger, og russen ville ikke være noe dårligere og sang for full hals! Så var det klart for danseshow med konferansierene. To gutter, stripping og alle som inte dansar er voldtektsmenn på høytallerne. Dette blei stemning!

Partfactor 9! Arrangørene hadde også leid inn lasere som lagde en utrolig kul effekt! Etter litt mer DJ´ing fra Bali var det klart for DJ Smaaland. DJ Smaaland er ikke DJ, men han er artist og spiller i bandet Lucky Stroke. Og når russetiden nærmer seg burer han seg inne og mekker russehits av høy klasse! I fjor hadde han årets låt på landstreffet i stavanger og har til sammen over en halv million views på russelåtene sine på youtube. For første gang i historien gjorde han ett liveshow alene med sin russehits. Og russen i telemark visste å sette pris på han. Russekortene haglet opp på scenen og alle ville ha en bit av den hippe DJ Smaaland! Han kommer vi garantert til å høre mer om i årene fremover. Stay tuned!

Etter Smaaland var det klart for konkurranse på scenen, nærmere bestemt kleslimbo! Dette foregår slik at man går limbo som vanlig. Hvis man kommer borti limbostangen, må man ta av seg ett klesplagg. Den som står igjen med minst klær vinner!

Da konkurransen var over, var det igjen klart for The OJ´s og flere norske allsanger. Selv om klokka begynte å bli mye, var ikke russen noe slappere av den grunn. Storsalen på Kroa i Bø var stappfull av syngende russ og det hele blei avsluttet med "The Final Countdown", før DJ Bali avsluttet tidenes Telemarkstreff med å sin platesnurring som dansegulvet til å koke!

Blogglisten

1 kommentar:

  1. Jeg elsker dere russ dere er de kuleste i hele verden jeg vil feste med dere engang driter langt faen om jeg er 15 jeg vil bare feste <3

    SvarSlett