søndag 21. november 2010

Telemarkstreffet 2011!

Telemarks største og offisielle russetreff! Telemarkstreffet 2010 ble UTSOLGT - nå er det russ 2011 som står for tur! Gå ikke glipp av et av landets raskest voksende russetreff!TELEMARKS STØRSTE RUSSETREFF!
FREDAG 29. APRIL – KLOSTERØYA, SKIEN SENTRUM
www.telemarkstreffet.no

Telemarkstreffet samler hvert år russ fra hele sør/øst-Norge til Telemark for èn kveld som skal huskes for resten av livet! Siden oppstarten i 2007 har tusenvis av russ fått uforglemmelige minner og nå er det russ 2011 som kan vente seg en kveld helt utenom det vanlige! Telemarkstreffet feirer i år sitt 5års jubileum og treffet blir i år lagt til Klosterøya, midt i Skien sentrum!

Vi har bekreftet at det kommer russ fra ALLE skolene i Telemark , Norges råeste DJ kommer, det blir live musikk, konkurranser, kåringer, et unikt sceneshow,flammeshow med et av landets beste fakirer og mange overraskelser!

Alt dette for et avlandets laveste billettpriser for russetreff. Vær tidlig ute med å sikre deg din billett og bli med resten av russenorge på en uforglemmelig russefest!

Arrangementet er for ALLE russ over 18 år - uansett russefarge og uansett hvor i landet du bor er du hjertelig velkommen til et av årets desidert villeste russefester!

BILLETTSALGET STARTER 1. DESEMBER 2010!


----- INFO -----

Dato: Fredag 29.april
Sted: Klosterøya, Skien
Kl.18:00 - 02:30 (forbehold om endringer)
Aldersgrense: 18år leg. plikt

*Billettpriser:
1.desember 2010 - 1.februar 2011: Kr.430 + avgift
Etter 1.februar (hvis ikke utsolgt): Kr.530 + avgift
I døra (hvis ikke utsolgt): Kr.650
Vip-billetter: 750,- + avgift

*Parkering:
På Klosterøya har vi tilgang til stor parkering med god plass til russebiler og busser. Det vil også bli mulighet for overnatting. Alle bilene må være borte fra parkeringen 13.00 Lørdag 30.april. Mer informasjon om parkering kommer.

Join facebookgruppen for å få med deg all info frem mot tidenes russetreff!

Spørsmål? Send oss en mail til post@telemarkstreffet.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar