fredag 26. november 2010

Laidback Luke til Landstreff Stavanger!

Vi er stolte av å presentere første innslag innenfor DJ-sjangeren som skal spille foran en heldig buss lørdag 7.mai.

Laidback Luke er ingen hvem som helst. Landstreffet har prøvd å huke tak i denne dj´en i flere år allerede, og endelig passer hans travle tidsskjema med å spille på Norges største russetreff.

DJ´en som er på topp 20-listen over verdens beste DJ’s kommer til Stavanger, og en kjapp titt på YouTube gjør det rimelig klart at her er det bare til å glede seg:)

Han har spilt på klubber over hele Europa og Nord-Amerika. Gjort shows i Japan og hatt fast klubbkveld på Ibiza i 2010. Den siste tiden har han vært aktuell med en remix av svenske Robyns Indestructible, samt at han har gjort en rekke andre låter og remixer av og i samarbeid med blant annet David Guetta, Swedish House Mafia, Tiësto, Steve Angello, Steve Aoki (LS09), Lil John, Diplo, A-Trak, Avicii, Black Eyed Peas, Calvin Harris, Christiana Aquilera og Moby. At karen er en habil platesnurrer som det er stor etterspørsel om er det liten tvil om, og endelig kommer han for å snu Landstreffet på hodet.

Han får over 12Gb musikk tilsendt hver uke, og har den siste tiden blitt en av verdens mest ettertraktede DJ’s innen electro house. Han har tre ganger blitt nominert til Beatport Music Awards, og én gang til International Dance Music, kategori: Best House. Hvilken låt fikk han prisen for? Selvfølgelig hans samarbeid med gutta i Swedish House Mafia. Sjekk videoen til låta her.

Grafittikunst var i utgangspunktet Laidback Lukes interesse i ungdomstiden, men han fikk raskt opp øynene for musikk, og startet tidlig å produsere. Dette har resultert i 27 singler, og medvirkning i over 60 remixer siden 1996. Album har han også gitt ut, blant annet Psyched UpElectronic Satisfaction (’02). Han ga også ut et mixalbum Windmill Skill i 2003, et album som ble svært godt tatt imot av fansen. Sist ut er hans compilation serie Laidback Luke presents Super You&Me featuring Avicii.

I tråd med bookingen av flere av verdens største DJ´s hvert år, er vi derfor utrolig stolte av å presentere første DJ som kommer til Landstreffet. Gled deg til et sett som kommer til å bli uforglemmelig, og som garantert kommer til å TA AV i en av bussringene under LS2011!!
(’98) og

Tekst hentet fra landstreff.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar