mandag 8. november 2010

Last opp din russelåt!

I år begynner vi tidligere enn noen gang. Vi ønsker at du sender inn deres sang og melder dere på de ulike begivenhetene som omhandler MUSIKK!

I året som gikk fikk vi inn over hundre bidrag av buss-sanger, dekknavn-sanger ,enkelt personer, kjente og ukjente produsenter.

Under russefeiringen er det mye som skjer og de ulike kåringene er for mange et av de store høydepunktene. I 2009 ble ROK/NRJ awards holdt for første gang og ROK sammen med mediapartner radio NRJ skal nok en gang kåre de beste sangene som russen leverer. Ikke nok med det, i fjor begynte samarbeidet mellom ROK og Universal music. Historiens første russe-album ble gitt ut på iTunes, kun bestående av musikk innsendt av RUSS 2010! I år satser vi på å gjøre det enda større og det er i den anledning vi begynner med å samle inn sanger allerede nå.

Det er viktig å skille mellom originalt og samplet verk. En original låt er noe som er produsert for første gang, det er ingen kopi av verken melodi eller tekst fra en annen artist/produsent, dette vil bli en samplet versjon av en låt. Dersom du og din medruss ønsker å bli med på kåringene av de beste ”hitsa” behøver dere ikke tenke på at låten er samplet eller kopiert av noen andre. Dersom det store ønsket er å komme med på samleplaten for RUSS 2011, må låten være original.

Det er bare å ta kontakt med oss dersom det er ting du lurer på i forbindelse med dette, send mail til post@rok.as merket «russemusikk».

Alle som gleder seg til den kommende russefeiringen har vel sett de to teaser’ne for Tryvann og Landstreffet på Lillehammer i hvertfall to ganger- som kjent er har vi benyttet oss av et håndplukket utvalg av sanger som er brukt i våre filmer.

Hva venter du på? Last opp ditt bidrag og se om deres låt kan få akkurat den statusen den fortjener. Dersom låten blir forbedret/endret etter at den er blitt lastet opp, ja, da laster du den opp en gang til!

Last opp din låt her!

Tekst hentet fra russen.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar