onsdag 3. november 2010

Info om kåringene på Landstreff Stavanger!

Med den største samlingen av russebiler- og busser i Norge, er det klart for kåringene 2011!

Når russ fra hele Norge ankommer LS2011 6.mai er det stort sett i biler eller busser som har blitt gnikket og snekret på i mange måneder før Landstreffet.

Lørdag 7.mai vil en jury, bestående av de meste erfarne personene innenfor buss- og bilkåringer, se på de mange hundrevis av kjøretøyene som tar turen til russelandsbyen. Flere av juryens medlemmer har vurdert busser siden slutten av 90-tallet og har således god erfaring etter å ha sett på godt over 1500 busser, og hundrevis av van'er opp gjennom årene.

Rekordmange busser er påmeldt til neste års festival, og juryen gleder seg til å se de ulike bidragene. Landstreffet får besøk av russ fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord, så dette blir en mulighet til å vurdere bilen og bussen på et nasjonalt nivå når det kommer til kåringer. Nytt av året introduserer vi ”Årets Interiør”.

Alle busser og biler som står inne på området er automatisk påmeldt i alle kategoriene, bortsett fra ”årets busslåt” hvor bidraget sendes til buss_sang(a)landstreff.no innen 1.mai 2011.

Vinnerne i de forskjellige kategoriene annonseres i Amfiet lørdag 7.mai.

Det konkurreres i følgene kategorier;

BUSSER


Norges Beste Russebuss

Norges Beste Russebuss er den gjeveste kåringen hver eneste år og går til bussen som har totalpakken. Bussen som har et godt gjennomført konsept, et godt ekstriør, ser veldig bra ut interiørmessig og har en god lyd- og/eller lysrigg.


Bussen som har en sammenheng- alt fra konseptklær til setetrekk. Alt skal være planlagt ned til hver minste detalj.

Årets LIVE-buss

Årets LIVE-buss er den bussen som lager den beste atmosfæren i sin bussring. Den bussen som lager den beste stemningen og er med til å gjøre Landstreffet 2011 positivt for de andre festivaldeltakerne.

Årets Lydbuss
Årets lydbuss blir kåret av noen av Norges beste lydteknikere. Dommerne vurderer hvordan anlegget spiller i ringen og hvor rent frekvenskurven opptil 100dB er.

Årets Lysbuss

Årets lysbuss går til den bussen som har den beste programmeringen av lyset i riggen sin. Måten lamper og effekter er programmert og hvilken uttelling dette gir i bussringen. Det er ikke nødvendigvis de bussene med dyrest og best lys som vinner “Årets lys”, men den bussen som bruker lyset sitt best. Juryen for årets lysbuss består også av noen av Norges beste innenfor denne feltet.

Årets Konsept

Årets konsept er en visuellkåring der dommerene setter fokus på hvilken måte konseptet er gjennomført, hvor nyskapende konseptet er og orginaliteten bak ideen.


Årets Interiør (NY)

Årets interiør er nytt av året. Dommerne har fokus på detaljer og ikke minst hvor orginalt interiøret er. Nyskapende og oppsiktsvekkende interiørbusser teller mye og går inn i totialvurderingen for å bli “Årets Interiør” for første gang!


Årets Busslåt

Årets busslåt blir vurdert i forkant, samt backstage med hjelp av flere av våre artister. Artistene hører på et utvalg sanger og basert på et poengsystem blir Årets Busslåt valgt ut.

VAN
Norges Beste Van

Norges beste van er i likhet med “Norges beste russebuss” den gjeveste kåringen for Landstreffets vanruss. Prisen går til den vanen som har totalpakken ingen andre vaner har. Vanen som skiller seg ut interiør- og konseptmessig.


Årets vankonsept

Årets vankonsept går til den vanen som har det kuleste og mest nyskapende konseptet. Orginaliten og gjennomføringen er viktig for “Årets Vankonsept”.

Har du noen spørsmål vedrørende årets kåringer kan du sende en mail til vår busskontakt, Aleksander, på busskontakt@landstreff.no. Skal bussen din til Landstreffet, men du har ikke meldt den på, kan du melde den på her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar