onsdag 24. november 2010

DEX CARRINGTON og HAPPY HENKE til den offisielle dekknavnskåringen 2011!

Det er allerede åpenbart at «Den Offisielle Dekknavnkåringen» blir det feteste arrangementet i år 2010.Over 100 busser er påmeldt, Avicii er headliner, gratis ringplass til vinneren av Årets Dekknavn, konseptlåt til verdi av 50 000,- til vinneren av Årets Dekknavnlåt. Når ett arrangement inneholder så mye moro er det jo en selvfølge at det må være noen på plass til å holde galskapen i sjakk og vi sparer ikke på noe her heller. Til «Den Offisielle Dekknavnkåringen» kan vi stolt presentere radarparet fra «De Offisielle Kåringene på Tryvann» i 2010; NRJ’s Happy Henke og Dex Carrington!

Happy Henke er en av de mest erfarne russe-DJ’ene Norge har og by på, og har hatt mer med russ å gjøre enn de aller fleste. Han har host’et Tryvannskåringene de siste X-antall årene sammen med blant annet Xzibit. Han går inn i sitt 10′ende år med russ og kicker i gang jubileet på Spikerboks i Nydalen, fredag 17.desember.

Dex Carrington kjent som den andre host’en av «De Offisielle Kåringene på Tryvann» i 2010 og ikke minst vår utstedte US-reporter til promofilmene våre. Trenger vi i det hele tatt å si hvor høyt ”the man”,” the myth”, ”the legend” kommer til å løfte stemningen på «Den Offisielle Dekknavnkåringen»? Partyfactor 5000 kan vi i hvertfall garantere.

Tekst hentet fra russen.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar