søndag 14. november 2010

Avicii til Spikerboks!


Endelig har norsk radio skjønt at söta bror’s hit «Seek Bromance» er verdt å dele med lytterne, ROK deler mannen bak hit’n med deg! Avicii kommer til Nydalen og Spikerboks 17.desember på «Den offisielle Dekknavnkåringen»

Lenge har det blitt teaset med headliner til det feteste arrangementet på denne siden av russeåret. Russen har fått vite at på «Den Offisielle Dekknavnskåringen» vil det komme ”Someone who’ll guaranteed deliver delightful footfood”.

Endelig kan det lanseres at det største produsent- talentet dette millenniet, den hotteste DJen i verden akkurat nå og ROKs første launch til Tryvann, vil befinne seg i Oslo fredag 17.desember. Ja, man skal holde det man lover. Det er ingen ringere enn AVICII som skal herje dansefoten deres 17.desember på Spikerboks! Nei, det er ikke kødd, selveste Avicii kommer for å gi deg, bussen din og alle andre en uforglemmelig opplevelse. Dette er mannen som spiller på Ibiza, Sensation, Creamfields og som nå ligger på topp fem på BEATPORT top 100 downloads (les mer her).

Det nærmer seg «Den offisielle dekknavnkåringen for russen 2011» med stormskritt og over 90 busser har meldt sin deltakelse i konkurransen. Aldri før har så mange dekknavn stått mot hverandre i en konkurranse og det blir stort når årets vinner kåres. Stedet har kun kapasitet til 1600 mennesker, så i bunn og grunn vil dette si at kampen om billettene vil være hard når billettene slippes 17.november.

Arrangementet er den perfekte muligheten for få promotere bussen sin før russetiden og allerede nå skape frykt blant konkurrentene. Til de bussene som enda ikke har lansert dekknavnet sitt og meldt seg på, vær rask! Busskaptein vil få mulighet til å reservere billetter til bussen sin allerede neste uke, men etter dette kan det ikke garanteres plasser til alle. Dersom det er flere billetter igjen slippes disse 17. november, følg med på www.dekknavn.no

(PS! For å delta på konkurransen må selvsagt bussen være tilstede på arrangementet på Spikerboks, hvor vinneren blir kåret)

Se og les mer her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar