fredag 8. januar 2010

Miljøbilletten til Landstreffet SLIPPES den 18.JANUAR!!!

Landstreffet synes det er viktig å starte en prosess som kan bidra til at festivalen for hvert år som går blir en festival som er miljøbevisst og som hele tiden jobber mot å minimere sine utslipp, og bidrar til å støtte miljøvennlige tiltak. Derfor lanserer vi Miljøbilletten den 18. januar.

Landstreffet i Stavanger fokuserer mer og mer på miljøet. For LS2010 jobber vi med å minimere vårt fotavtrykk på miljøet. Dette gjør vi blant annet ved å kompensere for Co2 utslippene som genereres av alt fra våre artister og crew til forbruk av mat på festivalen. LS2010 har i samarbeid med selskapet CO2Fokus utviklet et klimaregnskap for festivalen. Som et resultat av dette regnskapet har LS2010 kjøpt klimakvoter for hele sitt Co2 utslipp. Prosjektet vi har valgt å støtte er en vindmøllepark i India.

I denne anledningen kommer nysatsningen Miljøbilletten for all russ som ønsker å tenke ekstra på miljøet. Ønsker du å lese mer om Landstreffets miljø engasjement kan du klikke her.

Mange snakker om miljøet i disse dager. Som festival er vi klar over at det genereres et visst utslipp ved å gjennomføre Landstreffet. Vi skal ikke påberope oss å bli klimanøytrale med det første, men vi synes det er viktig å starte en prosess som kan bidra til at Landstreffet for hvert år som går er en festival som er miljøbevisst og som hele tiden jobber mot å minimere sine utslipp, og bidrar til å støtte miljøvennlige tiltak.

Miljøbilletten er et begrenset antall billetter som passer for deg som har et miljø engasjement og ønsker å ta kollektivtransport til Landstreffet. Dette er et pilotprosjekt i samarbeid med Nettbuss.

Sammen med Nettbuss har vi satt opp busser i 6 byer som vil gå tur/retur til Landstreffet. Byene som er valgt ut er Oslo, Drammen, Sandefjord, Kristiansand, Bergen og Stavanger. Miljøbilletten inkluderer festivalpass og transport tur/retur til din destinasjon. For Stavanger som ligger så nærme festivalen vil Miljøbilletten inkludere et busspass som gjør at man kan benytte seg av Landstreffets busser som går til og fra Stavanger og Sandnes gjennom helgen. Bor du i nærheten av noen av disse byene er det fullt mulig å kjøpe Miljøbilletten, men du må sørge for å komme deg til bussterminalen/jernbanestasjonen for egen maskin. Sykling evt jogging anbefales:)

Miljøbilletten koster 1800,- eks billettservice sine avgifter og inkluderer festivalpass og busstransport tur/retur. Dvs at den er sterkt rabattert i forhold til hva det ville ha kostet for et festivalpass og transport hvis man tar buss eller tog tur/retur til f.eks Oslo, Drammen eller Kr.sand.

MERK: Alle som kjøper Miljøbilletten må ta busstransporten som settes opp til Landstreffet. Det er ikke mulig å kjøpe Miljøbilletten og så ta sin egen bil eller buss til Landstreffet. Billetten er personlig og er registrert på den enkelte så når du kjøper billett er det viktig å fylle inn korrekt informasjon på billettservice.no.

En annen fordel med denne billetten er at alle som har kjøpt Miljøbilletten vil sjekkes inn på Landstreffet i en egen kø og således slippe den vanlige innsjekkings køen. Rett og slett, kjappeste mulighet til å komme seg inn på tidenes Landstreff på en mer miljøvennlig måte:)

Er du en av de mange som mangler festivalpass til Landstreffet? Nå har du muligheten til å få med deg Norges største treff, og i tillegg komme deg frem og tilbake på en miljøvennlig måte. Logg inn på billettservice.no mandag 18.januar kl 16:00.

NB: ALLE SOM HAR KJØPT MILJØBILLETTEN MÅ BENYTTE SEG AV DEN ANGITTE TRANSPORTEN SOM ER SATT OPP. FESTIVALARMBÅNDET FÅR MAN PÅ BUSSEN SÅ DET ER VIKTIG AT MAN ER PÅ DEN BUSSEN MAN HAR KJØPT BILLETT TIL. DET ER IKKE MULIG Å KJØPE MILJØBILLETTEN OG SÅ BENYTTE SEG AV SIN EGEN TRANSPORT.

BUSSENE GÅR FRA OSLO S, DRAMMEN BUSS STASJON, SANDEFJORD TOGSTASJON OG BERGEN JERNBANESTASJON KL 08.00 FREDAG 7.MAI. FRA KRISTIANSAND RUTEBILSTASJON KL 11.00 FREDAG 7.MAI, OG FRA STAVANGER RUTEBILSTASJON KL 15.00 FREDAG 7.MAI. RETUR TIL ALLE DESTINASJONER ER SØNDAG 9.MAI KL 11.00 FRA HOVEDINNGANGEN TIL LANDSTREFFET.

Blogglisten

1 kommentar:

  1. Hvordan vet man hvilken buss man skal være på?? Står jo ikke en dritt på billettene.

    SvarSlett