lørdag 23. januar 2010

INFO OM RUSSELAPPEN

Til dere som har bestilt gjennom grunnpakken: www.russelappen.no har nå åpnet, da vil alle som har bestilt russelappen gjennom grunnpakken motta en SMS eller en mail hvor det står at du skal gå inn på www.russelappen.no for å legge inn bilde og info som skal stå på russelappen din. Følg instruksjonene på siden NØYE.

Du trenger ikke å vente til du har fått en sms eller mail på dette, det er bare å gå inn med en gang.

Til deg som ikke har bestilt:
Ikke fortvil, du kan fortsatt bestille russelappen selv om du ikke har bestilt grunnpakken til Russeservice eller Russedress. Gå inn på www.russelappen.no og følg instruksjoner derfra.

Til deg som er lærling:
Er du lærling og ønsker å være russ, er ikke det noe problem. Det du må gjøre er å sende en kopi av lærlingkontrakten din eller lærlingbeviset ditt til info@russelappen.no så bestiller du russelappen på www.russelappen.no litt senere i januar. NB: husk at du bare mottar russelappen én gang, så da mister du muligheten til å være russ i 2011.

Viktig info:
Det er viktig at du følger alle instruksjoner på siden NØYE. ROK fratar seg ansvaret for at du mottar din russelapp før russetiden hvis du ikke gjør nøyaktig som beskrevet på siden.

Info som skal stå på russelappen din:
Tildligere år har vi hatt problemer med at russ legger inn feil og tullete informasjon på russelappen sin og desverre ikke har mottatt den før russetiden. For at vi skal godkjenne og sende deg din russelapp er vi avhengig av at du fyller inn riktig navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato og legger inn et bilde som er innenfor de bestemmelsene du ser på www.russelappen.no.

Bilde:
Det er veldig viktig at bildet du velger å bruke på din russelapp, er innenfor de bestemmelsene som er satt. Dvs. et profilbilde av BARE ansiktet ditt, som et passbilde. Har man ikke et bilde av bare ansiktet, er det mulig å ”croppe” bildene selv på www.russelappen.no. Dette fungerer akkurat som på facebook, hvor man kan skjære til profilbildene, sånn at du kan fjerne alt overflødig rundt. Husk at bildet kun skal være av ansiktet ditt, som et passbilde.

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar