torsdag 21. januar 2010

Karpe Diem til Landstreffet i Stavanger!

Vi ser på gutta som familie, og har gleden, nok en gang, til å presentere Chirag og Magdi i Karpe Diem.

Duoen starta da de to ung-guttene vant Ungdommens Kulturmønstring med låten ”Hvor er Willy”, men det var først i 2006 at de virkelig slo gjennom. Albumet ”Rett fra hjertet” lå hele 16 uker på VG-Lista topp 40, og singelen ”Piano” ble årets sommerhit. Man kunne høre barn helt ned i 3 år til pensjonister på 70 synge og nynne sangen. Gutta er ekte, og er seg selv. Sånn sett har de oppnådd en vanvittig suksess og er kanskje den norske hip-hop gruppen som selger mest konsertbilletter om dagen.

For øyeblikket har gutta vært en tur i India og hatt en velfortjent ferie. Nå er de tilbake i fedrelandet og skal vi tro ryktene så går det meste av tiden om dagen til låtskriving og studio tid. Kanskje vi er så heldige å se et nytt album ute før Landstreffet??

Magdi og Chirag er en del av Landstreff familien og konserten deres i Amfiet i 2009 var et definitivt høydepunkt. De har så absolutt etablert seg i det øverste sjiktet av norsk hip-hop, og går du deg ikke vill i alt det andre du kan oppleve på Landstreffet er denne konserten i 2010 et must.

Sjekk forøvrig hva gutta sa om Landstreffet og sin egen russetid når de var på Landstreffet i 2009 i filmen under.Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar