mandag 18. januar 2010

Adam Tensta, Juicy og Lars Vaular!


Artist-tipsene har haglet inn på mail kontoen siden vi startet planleggingen av LS2010 i mai i fjor. Målsetningen til Landstreffet er å ha en god miks av artister som sørger for at hver enkelt russ som kommer på festivalen har en grunn til å komme nettopp pga musikken. De tre artistene som vi nå presenterer har vært hyppig tipset om siden vi startet artist-tips konkurransen, og endelig kan vi lette litt på sløret:

ADAM TENSTA
Noen kaller det hipster hip-hop, selv kaller han det Bloc Pop. Siden hans debut med albumet "It´s A Tensta Thing", som toppet de svenske listene i 2008, har Adam Tensta satt sitt spor på dansegulv fra Stockholm til Dakar, fra Paris til Los Angeles, med sin electro/house inspirerte sound. Adam spilte på Landstreffet i 2008 og han kommer nå tilbake i 2010 for å gi en uforglemmelig konsert. Les mer om Adam her.

LARS VAULAR
Uten distribusjon, avisoppslag, nevneverdige anmeldelser, og heller nesten ingen form for markedsføring, har debut plata allikevel solgt rundt 700 eksemplarer på under 2 måneder. Det at musikken faktisk selger seg selv, er bare én av flere faktorer som gjør denne artisten til litt mer enn bare en rapper, og musikken til litt mer enn bare norsk rap. LS2010 er stolte av å presentere at en av Norges mest fremadstormende rappere skal opptre fredag 7.mai i Radio Lounge. Les mer om Lars Vaular her.

JUICY
Juicy er kanskje Norges feteste dj duo. Eller forresten, etter å ha hatt gutta på Landstreffet i flere år allerede, Juicy ER Norges feteste dj duo. Fredag og lørdag under Landstreffet kan du oppleve dj sett du sjelden har sett maken til. Enten om det er på The Beach, inne i Amfiet før flere av konsertene, eller på toppen av et busstak. Juicy garanterer dansbar musikk og har de siste årene stått for flere av de mest minneverdige opplevelsene på Landstreffet i samarbeid med flere av de internasjonale dj´ene som gjester Landstreffet. Les mer om Juicy her.

Totalt 6 artister er nå lansert til LS2010. Benny Benassi, Donkeyboy, Klovner i Kamp, Adam Tensta, Lars Vaular og Juicy. Mange mange flere skal lanseres, og hver dag resten av uken lanserer vi en ny artist. Følg med på www.landstreff.no.

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar