fredag 22. januar 2010

Laurent Wolf Til Landstreffet i Stavanger!

SUPERSTJERNE DJ ALARM!!!

De siste årene har vi levert en lang rekke av store internasjonale dj´s. 2010 blir inget unntak, og LAURENT WOLF er definitivt i denne kategorien. Det siste året har han åpnet show for Madonna, remixet låt for Beyonce og IKKE MINST blitt kåret til "Best DJ" på World Music Awards.

De siste årene har vi levert en lang rekke av store internasjonale dj´s. 2010 blir intet unntak, og LAURENT WOLF (FR) er definitivt i denne kategorien.

Det siste året har han åpnet show for Madonna, remixet låt for Beyonce og IKKE MINST blitt kåret til "Best DJ" på World Music Awards. 2009 har på mange måter vært året hvor Laurent Wolf for alvor har etablert seg som en av de mest populære dj´ene i verden. Singelen "No Stress" (se video under) føyk til topps på listene i England i tillegg til at den oppnådde stor suksess mange andre steder i verden. En kjapp titt på YouTube bekrefter hans popularitet med ørten millioner visninger på flere av hans musikk videoer. Lørdag 8.mai er dagen LAURENT WOLF inntar Landstreffet, og etter hva vi har sett fra hans nyttårskonsert i Tignes på vei inn i tidenes russeår 2010, er vi ganske sikre på at dette kommer til å bli en SYK opplevelse.Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar