onsdag 13. januar 2010

Landstreffet i Stavanger ute med ny nettside!

Fra deres side kommer det til å komme masse info fremover om hvorfor nettopp LS 2010 blir det sykeste, villeste og største Landstreffet noen sinne arrangert. I en liten stund nå har de jobbet på spreng for å få ferdig denne nye nettsiden slik at du som er russ kan spørre om, og utforske alt man kan oppleve på Landstreffet.

Så hva finner du av nye features på landstreff.no? Under følger en liste på noe av det du kan få med deg på landstreff.no.

Aktiviteter
Lurer du på hva som skjer på Landstreffet i tillegg til alle artister? Klikk deg inn her for å lese mer om blant annet beach området, sandfotball turneringen, Film:Landstreff og ikke minst ta del i våre konkurranser.

Info
Lurer du på hvor du skal bo på Landstreffet? Er du opptatt av sikkerheten og lurer på hvordan den er ivaretatt på Norges største russetreff, eller skal du delta på Toppmøtet 20.mars? Klikk deg inn her for å lese mer om alt fra overnatting og sikkerhet til å melde på bussen din til Landstreffet.

Artister
Artister er viktig, og denne siden burde du definitivt følge med på fremover. Her kommer det fyldig informasjon om alle artistene du vil få oppleve på Landstreffet. Du har her muligheten til å se musikkvideoer, høre på utvalgte artister på Spotify, kjøpe musikken på Itunes, eller følge med på hva de ulike twitrer om etterhvert som deres konsert på Landstreffet nærmer seg.

Galleri
Lyst til å se hvordan Russ 09 hadde det på Landstreffet? I Galleriet finner du mange fete bilder i tillegg til eldre og nyere filmer fra Landstreffet.

Blogg
I tillegg til info relatert til LS2010, vil det også komme masse andre artikler på bloggen. Vi kommer fremover til å skrive om alt fra andre festivaler og artist relatert info, til å ha gjestebloggere som vil skrive ulike innlegg.Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar