torsdag 14. januar 2010

Aggregatpark på Tryvann og Lillehammer

Det er nå kun 14 uker til russetiden sparkes igang på Tryvann, og jeg håper dere ligger godt an med planleggingen.

Det har seg sånn at til tross for større og større oppslutning på Tryvann hvert år, blir ikke ringområdet noe romsligere. Dere kan selv tenke dere en parkeringsplass med 35 busser i ring og totalt 50 busser inne på hovedområdet. Flere av bussene bruker lift bak bussen noe som tar ekstremt mye plass. Tidligere år har hver enkelt av bussene i tillegg hatt med en stor tilhenger med aggregat på. Disse tok opp enormt med plass, og var en utfordring for sikkerheten på arrangementet, blant annet i forhold til brannfare når uerfarne mennesker skulle fylle diesel selv. Derfor innførte vi aggregatparken på Tryvann og Lillehammer ifjor.

Aggregatparken har også løst et annet problem, nemlig at det ikke lenger er mulig for medruss å stanse hverandres aggregat. I 2008 opplevde vi 86 strømstans i aggregatene til bussene. Til sammenligning opplevde vi ifjor, etter at vi innførte aggregatpark, null strømstans. Aggregatparken er også langt mer miljøvennlig enn den gamle løsningen. Så ikke bare er det tryggere og gir flere busser mulighet til plass på treffene, men det gjør også at du som russ har én mindre ting å bekymre deg for når du skal oppleve "Ditt Livs Party". J

I tillegg til alt dette er det en annen ting som gjør aggregatparken enda mer gunstig, nemlig at det er rimeligere for russen. Ta kontakt med midtboe@russen.no for å få tilsendt "aggregatpark vs leie". I dette skjemaet har vi samlet inn priser fra tre forskjellige aggregatutleiere og tatt snittprisen av disse. Uansett hvor mange treff du skal på lønner det seg å leie gjennom en aggregatpark. Noe som nesten sier seg selv. Dere slipper også å ha ansvar for eventuell feilbruk, skader på aggregat osv.

Dersom dere har noen spørsmål, er det selvsagt bare å ta kontakt med oss i ROK på tlf. 23 68 12 00.

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar