onsdag 17. mars 2010

Universal Music lager russelåt-album!


Musikken russen produserer som deres buss og van låter holder nå så høy kvalitet og har så høyt hitpotensiale at ROK og Universal music, Norges største plateselskap i kompaniskap gir ut tidenes første ekte russealbum: ”Graduationparty 2010” blir tilgjengelig overalt hvor musikk finnes fra 23.04. Hvordan du melder på din låt? Les alt om det her!

I fjor:
ROK har for lengst innsett at russesangene som produseres holder meget høy kvalitet. Derfor inngikk vi et strategisk samarbeid med Radio NRJ i forhold til å arrangere en prisutdeling ala spellemannsprisen hvor en rekke kjente personer innen musikkbransjen tok deli å kåre den beste låta. Hvor en del av førstepremien innebærer at vinnerbidraget innlemmes i Radio Nrj’s låtrotasjon og dermed kan kalles en ekte hit.

I år:
I år går vi enda lenger, nå skal ROK og Norges største plateselskap Universal Music gi ut tidenes første Russealbum, hvor alle låtene er produsert enten som buss/van låt eller dekknavnlåt til årets russefeiring. Den 23. april begynner russetiden i Oslo, samme dag som Spencer& HIll spiller på Tryvann er det også duket for et ekte release party på samme sted. Dersom du ønsker at din / deres russelåt skal vurderes som en av de 10 låtene som blir plukket ut til å representere på Graduation Party 2010 så send inn ditt / deres bidrag på denne linken til registreringsskjemaet nederst på denne siden. Ved å laste opp din låt og registrere den, så er dere automatisk påmeldt til ROK Awards som går av stabelen på avslutningen av russetiden den 14 og 15 mai på Russefestivalen på Hellerudsletta.


Meld på din busslåt her!


Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar