lørdag 20. mars 2010

Nå er alle artistene til Landstreffet sluppet!

Etter måneder med venting, hvisking i gangene og tripping på kontoret, er det endelig klart for å presentere tidenes beste program til LS2010. Programfoldere er trykket, plakatene er klare, og ikke minst så er 32 internasjonale og nasjonale artister KLARE for å underholde russen i mai!

Landstreffet 2010 er det mest omfattende Landstreffet til dags dato, med rekordmange artister og aktiviteter. Som Norges største festival for 18-19 åringer, har vi selvfølgelig lagt stor vekt på artistene. Og det er med enorm stolthet at vi kan presentere verdens største, og muligens beste dj, en verdenskjent svenske med talent både for å skru plater og skrive tunes, en italiensk dj mildt sagt i en klasse for seg selv, en av de største og dyktigste rapperne akkurat nå, i tillegg til det aller beste innenfor norsk pop, rock og hip hop!

I dag lanserte vi årets line-up på Toppmøtet 2010 i Kongeparken til stormende jubel fra de fremmøtte. Årets Toppmøte har rekord oppmøte, og russestyremedlemmer fra hele landet har tatt turen for å få en forsmak på hva som ventes andre helgen i mai på Norges største og beste russetreff.

Aldri før har så mange og så store artister opptrådt på et russearrangement og store internasjonale og nasjonale artister tar turen til Stavanger for å gi dere den feteste opplevelsen i russetiden 2010.

Årets artister er følgende:

TIËSTO (NL)
AXWELL (SE)
BENNY BENASSI (IT)
PITBULL (US)
BIGBANG
LAURENT WOLF (FR)
DATAROCK
DONKEYBOY
KLOVNER I KAMP
VERONICA MAGGIO (SE)
MILOW (BE)
SKAMBANKT
KARPE DIEM
PAPERBOYS
ADAM TENSTA (SE)
LARS VAULAR
POSTGIROBYGGET
MINOR MAJORITY
RALPH MYERZ AND THE JACK HERREN BAND
THOM HELL
JIM STÄRK
(THEE) MIKE B (US)
DJ CRAZE (US)
KARIN PARK
DJ JAMIE
PONY THE PIRATE
YOGA FIRE
JUICY
ATLE ANTHONSEN, JONNA STØME OG NILS INGAR AADNE
INNSLAG

Artistene skal opptre på 6 forskjellige arenaer under årets festival. Amfiet, Radio Lounge, Club:LIVE, The Beach og bussringene på Landstreffet. Alle våre dj`s, bortsett fra TIËSTO og AXWELL, kommer til å spille på busstak i de forskjellige ringene så ønsker din buss å ha Benny Benassi, Laurent Wolf eller f.eks Dj Craze spillende fra taket, eller foran bussen deres kan dere sende en søknad til busskontakt(a)landstreff.no.

I tillegg til vanvittig mange konserter blir det mange andre aktiviteter og konkurranser, Norges største og feteste bussringer, 11 000 russ fra hele landet, og 24 timer med non stop feiring fra man kommer inn på festivalområdet.

Det blir uten tvil en opplevelse du sent kommer til å glemme!

Gled deg til helgen 7-9.mai!

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar