tirsdag 9. mars 2010

Hellerudsletta 2010!


Mange har lurt på hva som skjer siden det har vært så lite informasjon om treffet, men her kommer det endelig!

Russefestivalen på Hellerudsletta blir helt annerledes i år enn i fjor, det blir faktisk på en helt ny del av området! Og ikke bare det, det er også masse annet nytt som vi har endret på ut i fra tilbakemeldinger fra busser som jobbet på arrangementet i fjor, Russens Hovedstyre og SORR (Samarbeidsorgan for Romeriksruss).

Russefestivalen blir Van-treffet over alle der det lagt til rette for at landets russebiler og Vans skal få vist seg frem og ikke bare russebussene slik som det er på mange av de andre treffene. Det blir VIP-parkering for Vans rundt hovedscenen og det eneste treffet med egen Van-ring. Det skulle også bare mangle siden Russefestivalen på Hellerudsletta også er treffene der De Offisielle Vankåringene finner sted. Hellerudsletta er rett og slett Norges største Van-treff.

Tilbakemeldingene fra i fjor var at området var alt for stort og det var langt å gå - om du har hørt dette fra russ som var der i fjor kan du bare glemme det. Arrangementsområdet er redusert betraktelig med tanke på at fjordårets område hadde kapasitet på over 22.000 russ. Området blir i år tett og intimt, litt mer som de feteste festene der det er stinn brakke. Når det gjelder spilletider så vil det bli mulighet til å spille lengre på egne anlegg siden området i år er mer skjermet for lyd enn i fjor. (Mer informasjon om dette kommer senere.)

Inne på området finner du en stor hovedscene med artister, show og annen underholdning og som eneste russetreff, musikkhagen! Musikkhagen er to telt med forskjellig musikksjangre, et med house, elektronika-dj og det andre i afterski-ånd med live coverband og dj som spiller alle gode gamle og nye slagerne du kan tenke deg.


Dette finner du på Hellerudsletta: (Flere godbiter slippes i tiden fremover)
- Hovedscene med artister, show og annen underholdning
- 2 innendørs telthaller med forskjellig musikk
- Russesjekken
- De Offisielle Vankåringene
- Paintball (Norges største paintball-park)
- X-balls
- Bussring
- Vanring
- VIP-Vanparkering
- Stor matservering med egen ølservering

Artister sluppet til nå: (Flere artister kommer)
Vengaboys
Michael Mind Project
Lido Lido
Jaa9 og OnklP (nominert til Spellemann for årets hit 2009)Klikk HER for å se arrangementsiden for Russefestivalen på Hellerudsletta”


Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar