fredag 12. mars 2010

Rekordpåmelding til Toppmøte 2010!

Dato for Toppmøtet 2010 er lørdag 20.mars. Er du en del av russestyret på skolen din kan du melde russestyret på ved å fylle ut skjemaet her! Frist for påmelding er fredag 12.mars!

Skal du representere skolen din på Toppmøtet og trenger overnatting? Følg denne linken og reserver din overnatting i dag. Vi anbefaler at man bor på Radisson Atlantic da det ligger sentralt i Stavanger, og bussene som går frem og tilbake til Kongeparken går fra dette hotellet.

Vedr program for helgen har dette blitt sendt ut til alle som har meldt seg på til Toppmøtet samt alle skoler. Har du ikke mottatt dette kan du sende en mail til skolekontakt(a)landstreff.no så vil Håkon sende deg programmet for helgen.

På kvelden den 20. mars inviterer Stavanger & Sandnes Hovedstyre alle som deltar på Toppmøtet til en storslått lanseringfest midt i Stavanger sentrum. Ca 1200 russ kommer for å delta på lanseringsfesten, og ingen ringere enn det nye hip-hop skuddet Lars Vaular (se video under), svenskenes hip-hop yndling Adam Tensta og våre egne resident dj´s Juicy (vant akkurat Osloprisen), kommer for å sørge for at det blir en verdig feiring av det beste programmet som vi noen sinne har presentert til LS.

Trenger du overnatting? Klikk her!

Er du medlem i russestyret? Meld deg på her!

Gleder du deg? Klikk her:)

Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar