På lørdag skal vi feire slippet av tidenes line-up til Landstreffet 2010. Festen foregår på De Røde Sjøhus i Stavanger sentrum og kommer definitivt til å være en verdig feiring av at hele programmet til Landstreffet har blitt sluppet tidligere på dagen i Kongeparken.

I går, onsdag, fikk vi en litt kjiip melding. Dessverre må vi meddele at Adam Tensta må kansellere helgens gig grunnet at plateselskapet hans i US bruker klausulen om at artist kan kansellere opptreden for å gjøre promo oppdrag. Adam er veldig lei seg for dette, men LOVER å levere til de grader når han kommer på Landstreffet 8.mai.

Uansett, vi har kastet oss rundt. Lars Vaular og Juicy kommer til å levere varene til de grader, men vi har fått tak i en annen av Landstreffets artister til å opptre denne kvelden. Det er relativt kort notice, men gutta slang seg rundt og hopper på første fly over på lørdag. Hvem det er kan vi ikke si helt enda da de ikke er lansert til Landstreffet, MEN har du Russepasset og skal på De Røde Sjøhus på lørdag er det bare til å glede seg. Med Lars, Patski og Chris Stallion som verter på scenen kommer det garantert til å ta av.

Gled deg til lørdag:)

Blogglisten