torsdag 18. mars 2010

Falske billetter til landstreffet i omløp!


Etterspørselen etter billetter til årets Landstreff er enorm! Da alle ordinære festivalpass er utsolgt er det mange som er på jakt etter et festivalpass til årets definitive russehappening.

At Landstreffet er så populært er hyggelig, men det som ikke er fullt så hyggelig er at noen individer ser sitt snitt i å lage falske billetter og så selge disse videre til russ. Har man en falsk billett kommer man ikke inn på arrangementet (falske billetter er enkelt å se når man skal bytte denne i armbånd ved ankomst) så de som evt har kjøpt en billett av andre enn de offisielle kanalene (billettservice.no/posten/narvesen/7Eleven) burde sjekke billetten sin og ved usikkerhet kontakte billettservice omgående. Har du en falsk billett anbefaler vi å politianmelde forholdet.

Vi har i dag fått en mail fra billettservice hvor det står følgende:

"Billetter omsatt gjennom finn.no eller tilsvarende kan være falske. Ut i fra billettene som ble forelagt oss kan vi slå fast følgende;

Billettene er trykket på falsk papir

Det kan være loddrett hvit strek gjennom strekkode

Fargene på billettene har redusert kontrast sammenlignet med ekte papir (gult og grønt er tydeligere på ekte billett)

Nummer på baksiden har fetere trykk og farge enn originalbillett (svært tydelig)

Det er grunn til å tro at billettene har fortløpende nummerering (de vi fikk se hadde nr. 200924649 04/ 05/ 64/ 65)

Data på billettene vi fikk se var identiske og matcher ikke data på ekte billetter

Manuell kontroll ved inngangen vil relativt enkelt kunne avdekke falske billetter.

Billettservice"

Har du kjøpt en billett av andre enn de offisielle salgs kanalene, og er usikker på om den er ekte, anbefaler vi at man ringer billettservice for å sjekke om din billett er ekte. Det er også noen som selger billetter for mer enn originalpris. Vi ønsker å påpeke at svartebørs salg er ulovlig. Videresalg av billett til samme pris som man kjøpte den for gjennom de offisielle salgs kanalene er ikke ulovlig.

Vær varsom når du vurderer å kjøpe billett av noen andre enn de offisielle salgskanalene.

NB. Miljøbillettene er utsolgt fra Oslo, Sandefjord, Stavanger og Bergen. Det er et knippe igjen fra Drammen og noen få igjen fra Kr.sand. Mangler du billett er dette aller siste mulighet for å kjøpe festivalpass.
Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar