fredag 9. oktober 2009

Kun 2 dager igjen å stemme!

Nå skal det snart avgjøres hvem som har det feteste dekknavnet i Norge! Dessverre så har jeg ikke fått med meg alle bussene, og jeg har fått en del mail på det. Det beklager jeg, men håper å gjøre det bedre ved fremtidige konkurranser. Det er ikke så lett å få oversikt over alle bussene. Men det hadde gjort det mye lettere om dere blei medlem av facebookgruppa og gjerne skriver på wallen hva bussen deres heter og link til facebookgruppa så kan jeg joine den.

Men som sagt, søndag avgjøres det hele! Det er nå kun 2 dager igjen å stemme, så nå gjelder det å gjøre en siste innsats og få informert alle potensielle stemmere! Søndag sitter vi igjen med Årets Feteste Dekknavn, kåret av www.russebloggen.no

Her er topp 5 listen til nå:

1. Reality Kings: 425 stemmer
2. DRITA´GO: 304 stemmer
3. MYSTERY ZONE: 195 stemmer
4. INSOMNIA : 156 stemmer
5. PROBATION: 140 stemmer


Blogglisten

41 kommentarer:

 1. Looool! :P Hvordan kan Good Year lede sånn plutselig? tatt igjen Reality Kings på én dag liksom :P Cheatere :)

  SvarSlett
 2. Ja, er nesten umulig å få 700 stemmer på en dag..

  SvarSlett
 3. good year må da ha juksa? de var ikke på top5 lista igår engangs? personlig mener jeg realitykings skal vinne denne konkurransen, fordi de har gjort det uten juks...

  SvarSlett
 4. Det har kommet inn 1000 stemmer ca siste døgnet og 700 av de er på Good Year. For all del russebloggen.no, IKKE la de vinne årest feteste dekknavn på denne måten. Det stinker juks og bedrageri.

  SvarSlett
 5. Hvordan har Good Year fått til det? :O

  SvarSlett
 6. Skjer med det, det må ha skjedd en feil

  SvarSlett
 7. Good Year Gutta har ingenting med dette å gjøre! Enten har det skjedd en feil, eller så er det noen som har jævlig lite å gjøre og liker å ødelegge russetiden for andre..

  Hvor lite sannsynlig er det at hvis de faktisk ville jukse, ville de øke tallet til de grader på tre timer?

  Hvem som helst med en liten anelse til hjerne ville økt tallet gradvis og holdt seg nærmere det ordentelige lederen.. Og ikke kom med noe uvesentlig dårlig argumenter om at de er dumme, har de klart å lure den russeblogg.no kan de umulig være dumme. Nei, dette lukter mer sabotasje synes jeg..

  SvarSlett
 8. Her lukter det IP-kamuflasje på sitt verste.
  Er jo helt umulig for Good Year å få 13% på 3 timer. ( Var inne før og etter. 53-->765)
  Er ikke fra noen av de ledende navnene, men både dritago og Realitykings er jo soleklare vinnere. (Mysterizone virker også litt suspicious, men de gjør det smartere enn GY hvertfall.)

  SvarSlett
 9. på litt over 2 timer har good year fått 700 stemmer, dette sies selv er noe slags hide my ip program som de har brukt.. Uverdig at det trengs juks til.
  Skal du kåre disse til vinnerene, er det noe galt med bloggern, kjenner de sikkert!

  SvarSlett
 10. Det må jo være juks, det her er typsik at de har brukt ett slags fornyingsip program som man får ny ip hvert 5 sekund eller noe, så har de sittet og brukt macro recorder til og stemme på seg selv, derfor har også mysteryzone også fått stemmer, fordi når macro har bommet på good year:) thats it, normal viten for de som har peiling.

  SvarSlett
 11. Det høres mer riktig ut. Ingen av gutta har noen som helst interesse av å kødde med sånt.. Og det er sinnsykt care om vi vinner eller ikke.

  Uansett hvem som har gjort det, ødelegger det russetiden til de det blir gjort på, og til andre busser som tar dekknavn kåringer serriøst..

  SvarSlett
 12. sykt harry at dere skal jukse med talla Good year! dårlig inntrykk ass..


  mvh A-Town

  SvarSlett
 13. Det her er dårlig Good year.

  en ting er å jukse, men det er faktisk 5 busser det har gått veldig bra for og dere ødelegger ekstremt mye for de når dere jukser på denne måten. sorry ass gutta. disrespect.

  SvarSlett
 14. denne lista er overflødig uten Pommes Fritzl... rett og slett

  SvarSlett
 15. Disrespect på Good year!

  SvarSlett
 16. Det må jo være juks, det her er typsik at de har brukt ett slags fornyingsip program som man får ny ip hvert 5 sekund eller noe, så har de sittet og brukt macro recorder til og stemme på seg selv, derfor har også mysteryzone også fått stemmer, fordi når macro har bommet på good year:) thats it, normal viten for de som har peiling.

  Det er så syykt riktig. Se på mysterzone nå a! høres rart ut. I og med at good year ikke er satse buss i det hele tatt tror jeg mer at det er mystery zone som har kødda...

  SvarSlett
 17. dårlig gjort ovenfor reality kings som ser ut som de har fått stemmene uten og jukse!
  195 stemmer på mysteryzone 6 timer etterpå 812..
  Synes bloggern kan se tidsrommene og med antall besøkende som har vært på siden nederst, og se at dette umulig kan stemme..
  cheaters

  SvarSlett
 18. dere har glemt WINE FLU!!!! :-( :-(

  SvarSlett
 19. Både Mystery Zone og Good year MÅ slettes fra konkurransen og utestenges fra fremtidige kåringer! Meget trist at folk skal være så desperate at de tyr til grov juksing :(

  SvarSlett
 20. HAHAHA GOOD YEAR HVOR DUMMER KAN MAN BLI. over 1200 stemmer nå??? på noen timer. JEg merker jeg blir kvalm av dere, ingen kommer til å like dere eller MysterZone i russetiden. KJIPT CHEATERS

  SvarSlett
 21. Reality Kings årets feteste dekknavn 2010! :) Hvis ikke Drita'go kommer opp med noe heelt på slutten nå! 100 stemmer på noen timer skal vel godt gjøres? Hvis du ikke heter Good Year eller Mysteryzone da :)

  SvarSlett
 22. trur denna bloggen kommer tell å miste mange lesere, hvis jukserne vinner... "/

  SvarSlett
 23. hvis cheaterne vinner er det syyyykt læts. enten Probation eller Insomnia. Probation og Insomnia klarer og få stemmer uten cheat det er respect. Min mening er at probation bør vinne, de har kommet seg opp på topp 5, og det med at de skal på prøve tid i mai DIGGER jeg. kan ikke gi en bedre skildring på russetiden.

  SvarSlett
 24. Ærlig talt, Good Year burde for all del slettes fra listen! De har jukset, og fortjener ikke bedre. Mystery Zone begynner å bli veldig mistenkelige de også.

  Så kjære RUSSEBLOGG, fjern i det minste Good Year fra listen. Det blir helt feil at de skal vinne på denne måten.

  SvarSlett
 25. DENNE POLL'EN ER JO SÅÅÅ CARE!!! HERREGUD..

  AT MYSTERY ZONE OG GY JUKSER SER JO ALLE!!

  eller vent, hvordan vet vi at ingen av de andre har jukset? hvordan vet vi at GY og Mystery zone ikke har gjort noen ting? Kanskje det bare er en random kar som har kødda??? HERREGUD!!

  OG BTW; NEEI DA, MYSTERY ZONE GIKK FRA SÅNN 145 TIL OVER 800 PÅ 1 NATT!!!!

  SvarSlett
 26. På tide å få vekk GY og MysteryZone! Respektløse tapere sier jeg bare! Dere kommer til å få en kjip russetid hvis dere ikke ordner det opp...

  SvarSlett
 27. Dere har 5 av 9000 stemmer på russdress sin kåring GOOD YEAR!! haha sier litt om hvor ufattelig dårlig dekknavnet deres er uten juks..Nå må de og MysteryZone fjernes russebloggen. Flaut av bloggern

  SvarSlett
 28. Få vekk MZ og GY. Herregud. Hva er greia med å cheate til seg stemmer.... kjenner jeg blir flau....

  SvarSlett
 29. Bare fiks feilen! Det er helt klart at enten MZ og GY har cheata, eller at noen randoms har gjort det. Det er egentlig ett fett, bare ikke la de vinne på uærlig vis!

  SvarSlett
 30. Jeg trenger vell ikke nevne at det åpenbart har skjedd en feil her, som dere alle har sett har vi på Good Year fått helt vannvittig mange stemmer. Etter min mening er det også klart at vi ikke har jukset, for da hadde vi gjort det litt mer gjennomtenkt! Likevell, er tallene helt feil, og vi regner selvfølgelig med at kåringen ikke ser på de nåværende tallene, og gir kåringen til den bussen som skal ha det! Jeg syns det er trist at noen andre har fucket opp sånn for bussen vår, og satt oss i dårlig lys, når vi ikke er satsebuss, og flere av gutta på bussen ikke har stemt en gang... Vi skal ikke vi henge ut andre, men sier klart fra at vi trekker oss, fordi vi vet denne prisen ikke tillhører oss! Håper de med litt vett skjønner at det ikke er vi som har køddet med tallene, og at vi ikke ønsker å ødelegge for de bussene som faktisk ønsker denne kåringen.

  MVH
  Good Year Gutta

  SvarSlett
 31. Det er jo bare og se på de forskjellige gruppene og se hvor mange medlemmer de har og se om medlemstallet overstiger stemmene. For hvis de gjør det så er det jo stor sannsynelighet for at det er noe juks i bildet. Kjipt at noen har ødelagt for good year, men bra at de viser at de ikke er med på det og kommer med en beklagelse og en tiblaketrekkning fra konkuransen. mystery zone har en del stemmer de og, men lang fra nær av hva good year har. og de har ca det dobbelte antall stemmer av hva de har medlemmer på gruppen, så dette ser faktisk ikke usannsynelig ut.

  SvarSlett
 32. mystery zone har jo jukset som bare det, de gikk jo opp flere hundre på en liten natt, hvor mange sitter å stemmer på en hverdags natt? ikke over 100 ihvertfall..

  SvarSlett
 33. Tviler på at MZ har juksa, da hadde de nok gjort sånn at de fikk like mange eller fler stemmer som goodyear

  SvarSlett
 34. Mystery Zone er jo et så utrolig dårlig dekknavn, så de hadde aldri i livet fått 3 ganger så mange stemmer som RK og Drita Go

  SvarSlett
 35. Hadde MZ fått flere stemmer enn GY hadde de blitt mer hatet enn GY, du er bare en MZ taper. Håper Reality Kings eller Drita Go vinner

  SvarSlett
 36. Hvis GY står på at det ikke er dem, og trekker seg ut, hvorfor i helvete skal noen hate dem?

  Kan jo være en helt random kar som har fakka for dem..

  SvarSlett
 37. Dere er bare latterlige, hvis dere tror vi bryr oss så mye om en uoffisiell kåring? At vi jukser og risikerer å bli hata som det vi tydeligvis har blitt nå, så tar dere feil.. Dere aksepterte at det skjedde noe galt hos GY, men dere klarer tydeligvis ikke å akseptere at noe galt skjedde med oss... Og hvorfor vi fikk masse stemmer på lørdagen, var fordi da gikk vi virkelig inn for det, noen av gutta dro til og med bort til ett lokalt LAN og fikk folk til å stemme! Stemmene som kom søndagen, var det helt klart noe galt med, og det benekter vi ikke.

  Dette har satt oss i et dårlig lys, og vi er lei oss for at dette skjedde.

  Igjen, gratulerer til vinnerne, Reality Kings!

  Mystery Zone Gutta <3

  SvarSlett
 38. Dere er bare latterlige, hvis dere tror vi bryr oss så mye om en uoffisiell kåring? At vi jukser og risikerer å bli hata som det vi tydeligvis har blitt nå, så tar dere feil.. Dere aksepterte at det skjedde noe galt hos GY, men dere klarer tydeligvis ikke å akseptere at noe galt skjedde med oss... Og hvorfor vi fikk masse stemmer på lørdagen, var fordi da gikk vi virkelig inn for det, noen av gutta dro til og med bort til ett lokalt LAN og fikk folk til å stemme! Stemmene som kom søndagen, var det helt klart noe galt med, og det benekter vi ikke.

  Dette har satt oss i et dårlig lys, og vi er lei oss for at dette skjedde.

  Igjen, gratulerer til vinnerne, Reality Kings!

  Mystery Zone Gutta <3

  SvarSlett
 39. Alle sammen, hør'a ! ingen av oss på Mystery Zone har jukset, er en elr annen kar som sitter og kjeder seg og fakker opp for andre! Så ikke kall oss for juksere, når vi absolutt ikke har noe med det og gjøre!

  -Markus

  SvarSlett