torsdag 15. oktober 2009

Den offisielle russeblogen.no låta er ute!

Forrige helg tok jeg turen innover til Oslo som jeg har blogget om tidligere! Det var en morsom og innholdsrik helg som det vil komme mer om senere. Fredag gikk turen til Sirkus og festen arrangert av Premieren-gutta og Midlertidig-jentene.

Lørdag gikk med til litt shopping i oslo´s travle gater og bandøving med Ess i Ermet, før turen gikk opp til Erik Smaaland. Der samlet vi en gjeng og ett par kalde og resultatet av det skal du nå få høre!

Her er Russebloggen.no-låta!


Med på låta har vi blant annet Erik Smaaland aka Dj Smaaland som er kjent for sine russehits. Låta han lagde til "Perfect Moment" i fjor blei kåret til årets busslåt på landstreffet i Stavanger! I tillegg var Alexander Austheim aka Rykkinnfella med. På merittlisten står blant annet produsent av Karpe Diem´s låt fireogtyvegods!
Christian D'Angelini Sanders aka Chris-Star frontfigur Ess i Ermet var også med på laget. Og sist men ikke minst Iason Gennarakis. Og jammen klarte jeg og få lurt meg med også :D Det blei en kveld med mye moro og etterhvert gikk turen til byen for å nyte de seine nattetimer.
Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar