mandag 12. oktober 2009

Årets Dekknavn 2010: Reality Kings!

Ser det har kommet mange comments til denne voten og det er mange meninger om juks og fanteri. Jeg har nå satt meg ned å sett nøye igjennom alle innlegg og sett på gjennom voten nøye. Med antall stemmer og når stemmer har kommet inn osv. Til slutt har jeg kommet frem til at det eneste rett er å trekke både Mystery Zone og Good Year fra voten. Jeg har fått en offisiell beklagelse fra Good Year hvor de sier at de trekker seg fra konkurransen. De synes det er veldig dumt at dette har skjedd. De er ingen satsebuss og har ingen interesse av å jukse slik. Så mest sansynlig er det noen som har fucka det opp for dem. Jeg synes det er fint de kommer med en slik beklagelse og håper de fleste kan godta det:)

Gutta fra Nøtterøy som går under dekknavnet REALITY KINGS 2010, vant avstemningen som årets dekknavn her på www.russebloggen.no. Gutta er svært overrasket over seieren, med tanke på at noen forsøkte å jukse til seg stemmer. ”Vi hadde aldri forventet å vinne, men når vi ser at vi ligger an til seier, er det dumt at noen skal jukse seg til flere stemmer”, uttaler en av gutta på Reality Kings-bussen. Mange har hørt sangen deres som ligger på YouTube, og den har på én uke fått over 15000 views. Det vil si over 1000 i snitt om dagen!


Glenn Helgesen, sangansvarlig på bussen, sier: ”Dette var over all forventning, til tross for at vi fikk med oss stjerneteamet LidoLido og Lars Rubix.” Gutta går ikke inn med store summer, men gleder seg ufattelig mye til russefeiringen, og ønsker kun å gjøre det beste ut av det de har å rutte med.

Martin Fivelsdal, bussjef på Reality Kings, uttaler: ”Helt fra begynnelsen hadde vi bestemt oss for ikke å bli en ”satsebuss”. Vi ser på russetiden som en stor fest, og gleder oss bare til å feste vilt med resten av russenorge! Når vi da i tillegg får slik en pangstart med dekknavnet vårt, er det ikke annet å gjøre enn og takke alle som har stemt på oss! Vi vil selvfølgelig gjøre vårt beste for å komme opp med et fengende konsept, og ønsker alle lykke med forberedelsene til russetiden! Vi sees!”

-Back to Reality<3


Fra venstre "Glenn Helgesen(sangansvarlig), Casper Aslaksrud (dugnadsjef) og Martin Fivelsdal(bussjef)"

Blogglisten

29 kommentarer:

 1. Latterlig at det her ble utfallet ass, det her er tragisk!

  SvarSlett
 2. Latterlig? Jeg mener russebloggen har gjort det eneste riktig. Det er helt tydelig at både Mystery Zone og Good Year har fått stemmer på ulovlig vis. Selv om det ikke er de selv som har gjort det, så har det skjedd. Reality Kings er de verdige vinneren!

  Peace Out<3

  SvarSlett
 3. Reality "kings" burde aldri vunnet det her ass, rævva beslutning!

  SvarSlett
 4. Chill folkens!
  Den offisielle kåringen er på fredag!
  http://www.facebook.com/event.php?eid=153528441750

  SvarSlett
 5. JAAAAAAA! VI VANT! REALITYKINGS 2010 VI VAAAAAAAAAAAAAAAAANT!!!! <3<33<3

  SvarSlett
 6. YYEEEEEEEEEEEEAAAHH!!!!

  REALITYKINGS 2010

  MVH Casper Aslaksrud (i midten på bildet over)

  SvarSlett
 7. Myzteri zone er uretferdig diskvalifisert, ja GY jukset, eller noe jukset for dem. men hvis noen hadde jukset for myzteri zone så hadde sikkert gitt dem flere stemmer. Og det er jo ikke usannsynelig at rundt halvparten på gruppen dems har stemt.

  SvarSlett
 8. bra at nøtterøy gutta vant faktisk, unner dem dette. de er heller ingen satsebuss ser jeg, og dårlig at folk skal komme og jukse..
  Gleder meg til og feste med dere i russetiden!
  aviatrix<3

  SvarSlett
 9. Fremragende!
  Kjekke gutter på bussen og, kremen av norsk ungdom!

  MVH PettrPettr

  SvarSlett
 10. Haters make us famous...

  SvarSlett
 11. Dårlig beslutning av eier av bloggen ass!

  SvarSlett
 12. Rart det her ..
  Jaja, gratulerer til vinneren!

  Hilsen Kjetil fra Mystery Zone<3

  SvarSlett
 13. Syntes ikke at Reality Kings fortjener seieren, mener at de også har cheatet, de hadde en overlegen ledelse i starten, så å ta bort Mystery Zone og Good Year fra voten er bare teit. Viser bare hvor useriøs denne bloggen er.

  SvarSlett
 14. Leder reality kings i starten? trodde drita go ledet med 170 stemmer jeg, og vi dro dem i land lett.. leder jevnt med 100 stemmer hele tiden..
  alle skjønner at MZ og GY cheatet, så stikk og grin en annen plass!
  fred ut fred inn

  SvarSlett
 15. Ikke for å sippe .. men du som mener at vi jukser, vi samla stemmer som faen de siste 2 dagene og nærmet oss sakte men sikkert 400 stemmer. Da så vi at Good Year fikk sykelig mye stemmer helt plutselig og var opp i 1500.. Tror du seriøst at vi er så dumme at vi da bestemmer oss for å jukse oss opp til 900?
  Tenk før du snakker a..

  Mystery Zone <3

  SvarSlett
 16. HAHA, mystery zone har de mest lame unnskyldningene noen sinne! Med ett så ræva dekknavn, kunne dere ALDRI fått så mange stemmer!!? Dere gikk fra 250 - 850 på en natt! jeg mener, HVEM FAEN STEMMER OM NATTA LIKSOM! HAHAHAHAHA, dere er serriøst tapere..

  Vet ikke om GY jukset, eller om noe fucka for dem MEN de trakk seg hværtfall! Det gjør saken helt annerledes, enn når dere fucker og ikke innrømmer det!!

  SvarSlett
 17. Ja GY fikk også stemmer om natta din idiot! og de gikk fra 20 eller no til 1500! Og du er tydeligvis helt tjukk i huet som tror at vi vil jukse oss til en 2. plass når vi allerede lå på 3..

  Så tenk litt før du skriver her a!

  Mystery Zone <3

  SvarSlett
 18. og du fulgte tydeligvis ikke med, vi hadde rundt 370 stemmer på lørdag kveld! natt til søndag fikk GY 1500 stemmer, og dagen på søndag fikk vi 950..

  SvarSlett
 19. Dere er bare latterlige, hvis dere tror vi bryr oss så mye om en uoffisiell kåring? At vi jukser og risikerer å bli hata som det vi tydeligvis har blitt nå, så tar dere feil.. Dere aksepterte at det skjedde noe galt hos GY, men dere klarer tydeligvis ikke å akseptere at noe galt skjedde med oss... Og hvorfor vi fikk masse stemmer på lørdagen, var fordi da gikk vi virkelig inn for det, noen av gutta dro til og med bort til ett lokalt LAN og fikk folk til å stemme! Stemmene som kom søndagen, var det helt klart noe galt med, og det benekter vi ikke.

  Dette har satt oss i et dårlig lys, og vi er lei oss for at dette skjedde.

  Igjen, gratulerer til vinnerne, Reality Kings!

  Mystery Zone Gutta <3

  SvarSlett
 20. Vel, hvem vet om mystery zone jukset eller ikke. Det er jo et fett dekknavn og hva er vitsen med å jukse seg til en 2 plass?
  Dessuten er det jo ikke vits for dem lyve om de hadde juksa.
  Kan jo være at en del av de som juksa for good year kanskje klikka på feil og traff mystery zone? siden de var rett ved siden av hverandre?
  Eller kanskje noen jukset for mystery zone uten at de var klar over det?

  Men dritago er jo det beste navnet da!
  .. Kasper!

  SvarSlett
 21. Skjønner ikke at folk bryr seg?
  Det er ordnet opp og er ikke vits å bli sure på Good Year eller mystery sone bare pga en helt random vote.
  Så vidt jeg vet satser jo ingen av de bussene uansett

  SvarSlett
 22. Anonym, kan ikke du bare holde kjeft a for faen ? Vi har ikke jukset på noen som helst måte, så bruk hue ditt før du åpner kjeften ! Og slutt og snakk piss når du faen meg ikke vet hva du snakker om!! Flere har vært i store forsamlinger denne helgen, og fått en del til og stemme da.. Men er det ulovlig? Nei din helvetes idiot Markus fra Mystery Zone! ( sry at jeg blir så forbanna, men sånne dumme mennesker som deg gjør meg forbanna )

  SvarSlett
 23. HAHA! Hvordan forklarer dere at siden hadde noe sånt som 30 besøkende den natte dere fikk alle stemmene deres?

  SvarSlett
 24. ikke drit deg ut nå, fordi det var over 590 besøk den natten din LØK

  SvarSlett
 25. R
  E
  A
  L
  I
  T
  Y

  K
  I
  N
  G
  S

  SvarSlett
 26. Hvorfor er dette så bra navn da? har jo bare tatt tittelen fra en pornofilmprodusent...¨
  men sangen er bra, og det er fordi lidolido er sykt dyktig..

  SvarSlett
 27. Reality kings fortjener dette, greit at folk har forskjellige meninger.

  SvarSlett