onsdag 21. oktober 2009

Intervju med FAME 2010

Fame 2010 er en av de få bussene som har kommet ut med konseptnavn allerede. Jeg har vært så heldig å få intervjue de, og her kommer det ut på bloggen slik at dere får lese hva de driver med! Enjoy

Først , bare ta å fortell litt om dere!
Etter en knallhard auditionrunde har vi endelig fått alle som har fortjent det klare for FAME! de 23 verdige utvalgte har blitt bedømt uten tanke på kjønn bosted eller hudfarge, men rett og slett fordi de gir alt og er med på en snurr så fort de hører ordene russ og buss.
Og russen i år er best på bussen vår!
Hva er dekknavnet på bussen?

Vi har ikke noe dekknavn, vi er en av få busser som har gått rett på konsept! Konseptet vårt er som tidligere nevnt Fame.
Hva er grunnen til at dere valgte dette navnet?
Vi valgte dette navnet/konseptet fordi vi fikk en helt fantastisk tilbud, som gikk ut på å leie ut bussen vår som en turnébuss for å promotere den nye fame-filmen, som hadde premiere 16. oktober. De pusset opp bussen vår utvendig i Fame, og den ruller rundt nå om dagen for å reklamere for filmen. Vi synes det virket kult å bruke dette som buss-konsept når bussen allerede var pusset opp, og vi fikk lov av produsentene å bruke det.
I tillegg er det at den nå ruller rundt i samme
utseende som den kommer til å ha under russetiden ganske bra reklame for bussen generelt. Folk som ser den og leser om den nå får vite at det er en russebuss, og husker det når russetiden kommer. Folk legger også merke til den ved at den får masse reklame nå samtidig som den skal reklamere for filmen. Vi får dermed også reklamert for konseptet vårt via all reklame som er for filmen.
Mange spør oss også om vi ikke synes det er dumt å slippe konseptet såpass tidlig, men det er ikke noe vi bryr oss noe om. Det viktigste for oss er å få det gøy i russetiden.

Hvor mange er med på bussen?

Vi er 23. - 11 gutter og 12 jenter.

Hvilke skole/skoler går dere på ?
Vi kommer fra ganske mange forskjellige skoler. Hovedsakelig fra Lambertseter, men med innslag fra Bjørnholt, Berg, Elvebakken, Manglerud, Stovner og Skedsmo.

Hvilke russetreff skal dere på, hva har dere høyest forventninger til i russetiden?

Vi skal selvfølgelig på alle Tryvannstreff og til Lillehammer.
Det er vanskelig å si akkurat hva vi har høyest forventninger til. Vi har høye forventninger til treffene så klart, og egentlig russetiden generelt. Vi har jo gledet oss en stund. Men vi er mer ute etter å drikke øl og ha det kjempe gøy enn å sitte og tenke på hva vi skal forvente. Tror det blir helt sinnsykt bra uansett! Vi skal ta av, og ta russetiden til nye høyder!

Hvor mye penger regner dere med å bruke på russetiden?
Vanskelig å si altså.. tror det blir mer enn man regner med uansett.
Hvem lager deres russeklær? Hvorfor valgte dere dem?
Våre klær lages av Russeservice! Fordi de er best

Hvordan fungerer deres bussmøter ?
Våre bussmøter fungerer faktisk veldig bra! Vi har veldig sjelden krangler og store uenigheter. Jeg tror det har noe å gjøre med at vi er både gutter og jenter, så vi setter hverandre litt på plass. Vi ble enige om bussjefer ved avstemning. De fleste avgjørelsene skjer ved at det er noen alternativer også stemmer vi over det. Veldig demokratisk altså.
Hvilken buss har dere kjøpt?
Vi har kjøpt Infanteriet 09. Fordi den er i sinnsykt bra stand! Den kjører som en drøm, og er en av de nyeste russebussene på veien i 2010. 1994 modell.
Hvordan fikk dere vite om www.russebloggen.no?

Når det var dekknavnkåring der for en liten stund sia.


Blogglisten

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar