mandag 5. oktober 2009

Hvem har norges feteste dekknavn?

Russedress har i sin blogg kjørt i gang en kåring av hvilke buss som har det kuleste dekknavnet i 2010. Dette er jo en fin ting å gjøre, men synes det er litt kjipt at de ikke har tatt med alle bussene. Så jeg kjører igang en vote her på www.russebloggen.no, og denne gangen mener jeg ALLE bussene er med. Mangler nettopp din buss så send meg gjerne en mail til: kontakt@russebloggen.com så skal jeg legge dere til i voten:) Men tror jeg skal ha klart å få med de aller fleste som har kommet ut med dekknavn:)

Voten ligger til høyre på siden og alt dere trenger å gjøre er å velge det dekknavnet dere synes er fetest i Norge og trykk på "VOTE"Vinneren kåres her på www.russebloggen.no Søndag 11.oktober, så her er det ingen tid å miste!

Blogglisten

9 kommentarer:

 1. Chill! Takk for at du oppretta en vote som har med alle bussene!

  SvarSlett
 2. Du mangler

  Gossip Boys

  SvarSlett
 3. Drit bra Jørgen! Lur er du =)

  SvarSlett
 4. Takk for positive tilbakemeldinger:)

  Må desverre meddele at de bussene som eventuelt ikke har kommet med på denne voten får jeg ikke tatt med heller. Når man en person har stemt så går det ikke ann å adde flere svaralternativer.

  Men jeg håper å ha fått med de fleste, og skal gjøre så godt jobbe så godt jeg kan med å gjøre bedre research neste gang jeg skal lage en poll.

  Neste poll blir forresten, noe med dekknavnlåter. Så send meg gjerne en link til nettopp deres dekknavnlåter nå, så er dere sikra å ikke bli utelatt!

  SvarSlett
 5. GOSSIP BOYS MANGLER!? =O

  SvarSlett
 6. Det er jo mange busser som ikke har kommet ut enda da!

  SvarSlett
 7. Hva med van'ene? ;D
  Hilsen jentene i Inglorious Barbies

  SvarSlett
 8. Mangler jo bussen med det helt klart beste dekknavnet, Kon `10ki!!!

  Blant over 2000 stemmer er vi de som leder hos russedress, men vi kan jo ikke vinne alt. Må jo la de andre få en sjangse også :)

  "For every minute, the future is becoming the past." -Thor Heyerdahl

  SvarSlett
 9. Sorry for at dere ikke har kommet med Kon´10ki, men får håpe dere blir med i fremtidige poller:)

  Nei, har ikke tatt med van´er. Det er jo ufattelig mange van´er rundt om i Norge så det ville blitt umulig å få samla inn info om alle de. Men er det mange her som har van og gjerne vil ha en poll på hvem som har det feteste van-navnet så er det bare å sende inn deres bidrag så kan jeg kjøre igang en poll etterhvert:)

  SvarSlett