torsdag 14. oktober 2010

Moment Magnitude i Ringenes Herre Kåringen 2010/11!


"For dere som ikke har fulgt med i geografitimene på skolen så er "Moment Magnitude" en skala som blir brukt for å måle hvor mye energi som frigjøres under et jordskjelv. Denne skalaen går bare til 10, lesninger over det har aldri blitt registrert og vil mest sannsynlig utslette jorden. Derfor kommer vi inn som det 11 nivået i 2011 og lager en vill katastrofe! "

When we release the energy, are you ready for catastrophe?
WE'LL TAKE IT TO THE NEXT LEVEL

Moment Magnitude er en av de 4 første bussene som er invitert til å delta på Ringenes Herre Kåringen 2010/2011. Sammen med Trophy Men, Vixen og Hønenes Konger så skal de konkurrere om hvem lager mest liv på Havana Club i Oslo i morgen, fredag 15. oktober.
De har selvfølgelig syke forventninger til hele kvelden, og gleder seg til å klikke i vinkel til sin egen sang og alle andres. De har lenge gjort seg klar til russetiden og har laget sin egen blogg om hva som foregår rundt bussen frem mot russetiden. Les mer her!

Moment Magnitude er også den bussen som har også flest views på youtube. Sammenlagt med russetid-profilen og deres egen profil har de over 40.000 views!

Sjekk ut låta dems her:1 kommentar: