Bookingen av tidenes line-up er godt i gang. Artist-tipsene fortsetter å strømme på, og vi lanserer i dag 3 av de nasjonale artistene som skal spille på LS2011.

To av dem har vært gjester hos oss før, og den tredje er av nyere dato. Spekteret er stort, og vi lanserer nå tre av Norges største band for LS2011. Gjør dere klare for Postgirobygget, Karpe Diem og Kvelertak!

Postgirobygget, som har holdt tolv legendariske konserter på Landstreffet, er nå klare for å gjennomføre nok en uforglemmelig konsert under det 25. Landstreffet i historien. Sangene deres sitter fastbrent hos de aller fleste av oss, så gjør dere klar for allsang og god stemning når Postgirobygget inntar vår nye hovedscene i mai 2011!

Neste band ut har hatt en enorm vekst det siste året, og utviklet seg til å bli Norges ledende hiphop-band. Vi snakker selvfølgelig om rappe-duoen Karpe Diem. Chirag og Magdi, som for tiden er aktuelle med sin nye plate ”Aldri solgt en løgn”, er kjent for sine forrykende sceneshow, og lover å slite ut russen under neste års Landstreff. Etter å ha headlinet Øyafestivalen i år, samt spilt på Hove, Slottsfjell og selvfølgelig LS2010, kommer gutta tilbake for jubiléet i 2011 og vil garantert levere en konsertopplevelse du ikke vil være foruten.

Siste slipp for denne gang er av det lokale slaget. De seks gutta fra Stavanger blir sett på som et friskt pust i hardrock/metal-sjangeren. Bandet startet opp i 2007, og har allerede blitt kjent for å ha fantastiske live-opptredener etter konserter på blant annet årets Hovefestival, samt Reading festivalen i England. Kvelertak er navnet, og de skiller seg godt ut i mengden av andre hardtslående band. Vi gleder oss utrolig mye til å se dem på scenen i Amfiet lørdag 7.mai, og tatt i betraktning alle artist-tipsene vi har fått inn vet vi det er mange russ der ute som gjør det samme.

Følgende artister er dermed lansert til LS2011: Ludacris (US), Postgirobygget, Karpe Diem og Kvelertak. Den totale line-up´en blir lansert på Toppmøtet 12.mars 2011, men du skal ikke se bort fra at vi vil slippe noen flere artister før den tid:)

Tekst hentet fra landstreff.no