tirsdag 19. oktober 2010

Avicii til Tryvann!

Vi vet at alle de største russetreffene ønsker seg nettopp denne stjerne Dj’n på sine arrangement og det er med stor ære vi kan annonsere Avicii til Ditt Livs Party!

Den talentfulle 21-åringen fra Sverige har på kort tid markert seg på stjernehimmelen innen housemusikk. Den amerikanske avisen Las Vegas Weekly beskrev han nylig som et “vindunderbarn”, noe som sier sitt om hvor langt denne unge svensken faktisk har nådd allerede.

Per i dag er han listet som en av de 10 beste dj’ene i verden, og er best kjent for hits som remixen av «My Feelings for You», og remix’en av Toni Braxtons «Make my Hear´t». For ikke å snakke om «Bromance» som er allerede blitt en hit hos russen og når han i 2011 skal han trollbinde 12.000 russ på Tryvann kan det ikke bli annet enn en suksess!

Tross sin unge alder har Avicii gjort remixer med blant annet Tiesto, Bob Sinclair, Roger Sanchez, Dirty South, David Guetta, Erick Morillo, Enrique Inglesias, Robyn, Tony Braxton og Sebastien Drums. Vi gleder oss vilt til Tryvann 2011 med Avicii på hovedscenen!

Sjekk ut noen av de siste hitsa her:


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar